Care E Cel Mai Bun Aspirator Auto???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Care E Cel Mai Bun Aspirator Auto???

am deschis acest capitolas pt a va cere parerea referitor la achizitionarea unui aspirator auto; m-am saturat sa tot scot afara asiratorul de casa,deci care sau ce as[irator auto as putea achizitiona? eu am gasit ceva aci,voi ce ziceti?http://www.pieseautomagazin.ro/magazin/auto108

Mergi si cauta Black & Decker ...am vazut la selgros cam la acelasi pret.
    sigpic

Comment

ms tizule

Comment

Si eu am Black & Decker ACV1205 si merge perfect , o costat 95 ron din Metro !
        sigpic

Comment

inseamna ca merg la sigur cu el; ms de raspuns

Comment

Cel mai bun aspirator este ala conectat la priza de 220, ala de 12V trage doar scame si un pic de praf! Am inprumutat un aspirator auto BROWN de la un coleg si nu am rezolvat aproape nimic!

Comment

eu folosesc aspiratorul de casa, trage absolut orice, intr-o zi era sa raman fara scaun....(glumesc). arunc prelungitor pe geam, si imi fac treabasau cand nu am timp e o spalatorie langa sectia 21 buc. care face interiorul cu 5 lei

Comment

cel mai bun ala de casa,la 220.am avut cred ca 10 aspiratoare din alea de masina...nu-s bune de nimic.abia trag,si se infunda foarte repede
                Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Am B&D. Vax ! Bani facuti...praf...Cel mai bun este cel alimentat la 220V. Restul sunt "jucarii" , desi costa al naibii de mult...
                  Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

Fratello...curios ce zici tu...ai incercat sa speli din cand in cand saculetul acela de panza?Si eu toto B&D am si sunt multumit...dar va rog nu mai comparati aspiratorul de casa cu cel auto.
                    sigpic

Comment

@VCiprian eu inca nu am vazut aspirator auto bun! Bun la ce, la aspirat scrumul de tigara? Eu dau cu ala casnic de transpir ca sa curat masina bine!

Comment

Si eu am Black&Decker de la Selgros - nu recomand!
                        Are filtru de plastic - nu saculetz cum ar fi fost normal.
                        Cateodata scoate praful in laterale deci mai bine nu-l cumparam - oricum platesc la spalatorii sa faca si interiorul...

Comment

da cam asa este cu aspiratoarele auto nu aspira dacat scamele si eu am B&D si nu sant multumit de el si vreau sa il vand lam folosit de 3 ori si tot cu ala la 220v se aspira bine

Comment

Aspiratoarele auto sunt doar de fantezie....cele la 220 sunt sfinte
                            sigpic
                            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

B&D are mai multe modele de aspiratoare pt masina.
                              eu am un Dustbuster de la B&D si isi face treaba excelent. trage si praful din mocheta. stiu asta pentru ca dupa fiecare aspirare trebuie sa scutur bine filtrul.
                              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google