B&D face toti banii si performanta. Fii insa inspirat si ia modelul cu furtun si adaptor pentru spatii inguste, ca sa nu ai batai de cap cu spatiile dintre scaune si sine.
Care E Cel Mai Bun Aspirator Auto???
Collapse
X
-
vand eu un B&D daca vreti. dar nu e mai bun decat unul la 220
Comment
-
Adica vinzi castraveti la gradinari?
Eu de scarba aspiratoarelor din benzinariile OMV care erau tot timpul infundate si trei minute 5 lei era doar pt a trage mustele si tantarii morti de pe mocheta ca restul de mizerie ramanea pe mocheta,,,,am cumparat un prelungitor de 40 de metri din Brico pe care am dat 30 de lei si folosesc aspiratorul din casa care este foarte sfant(stau la etajul 4).
Apoi nu sunt stresat de timp ca se termina fisa si dau cu el peste tot la discretie.
De aspiratoare auto nici nu vreau sa aud.
Oricum acel prelungitor si-a scos de mult banii.
Comment
-
nu vand nici un castravete... omul era interesat ... am zis ca am eu unul de vanzare. eu l-am primit dar nu-l folosesc. Deci daca nu e de folos imi pare rau.
Comment
-
Originally posted by grecu george View Postda cam asa este cu aspiratoarele auto nu aspira dacat scamele si eu am B&D si nu sant multumit de el si vreau sa il vand lam folosit de 3 ori si tot cu ala la 220v se aspira binesigpic
Comment
-
B&D e foarte bun pentru o curatenie rapida/ de intretinere, bineinteles ca nu se compara cu aspiratorul de casa , dar thread-ul este despre aspiratoare auto . Decat sa las pe toti nespalatii platiti cu salariu minim pe economie sa isi bata joc de interior si sa mai fie si platiti, mai bine folosesc 1 data pe saptamana un aspirator auto, in 10 minute am mocheta ca noua.sigpic
Comment
-
Valeriu din cate vad (poza 2) in pozele tale nu prea a scos tot nisipul din mocheta.
A tras doar scamele si cam atat...ca sa traga tot nisipul sau mizeria din mocheta se si vede la tine ca nu se poate...
La mine dupa ce trag si ultima scama,fir de nisip,etcc...dau cu pronto de mocheta si o frec cu peria de ii merg fulgii(Mocheta)..de lingi miere de pe ea.
Ce vad la tine este o treaba facuta la repezeala ,,ca sigur daca statei si o ora cu aspiratorul auto pe mocheta aia ,tot nu scoteai tot praful si firele de nisip,noroi.
Aspiratorul auto nu are forta necesara ca sa iti scoata toata murdaria...ca sa nu mai zic ca 15 minute cu aspiratorul de casa face cat 60 de minute cu cel auto.
Comment
Comment