Tweter Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tweter Logan

As dori si eu cateva sfaturi in legatura cu niste twetere.Mai exact unde sa le pun... eu ma gandeam sa imi pun pe stalpii din fata si in spate pe stalpi....

alte idei?

Daca ai versiune cu oglinzi electrice se pot monta tweeterele foarte usor in locul unde erau reglajele la versiunile cu oglinzi normale, iar pe spate poti opta pentru boxe coaxiale care au tweeterul deasupra membranei , daca totusi vrei sa pui si in spate boxe sistem component atunci poti sa pui in stalpii care unesc luneta de plafon ai loc destul in spate. Eu am montat tweetere doar in fata in locul precizat mai sus iar pe spate am coaxiale.
    sigpic

Comment

pai si eu am coaxiale pe spate si pe fata, dar incerc sa fac eu o chestie, si sa imi pun niste twetere mai puternice.mai ales ca pe fata am boxe care au crossover-e si mai trag fire pt alte twetere

Comment

Eu le-am montat colea si se aude excelent.
        Attached Files
        Captain of the black pearl

Comment

da, dar eu am oglinzi manuale....

Comment

Poti monta atunci tweeteru lana reglaj putin mai sus, dar lipit de plastic , nu ingropat cum avem noi ..........sau daca ai chef sa tragi fire se pot monta pe bord undeva in dreptul stalpilor de la parbriz .
            sigpic

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google