Raza De Actiune Cheie Cu Butoane Inchidere Deschidere Usi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Raza De Actiune Cheie Cu Butoane Inchidere Deschidere Usi

Am si eu o intrebare,pentru cine poate sa ma ajute ;de cateva luni am montata o alarma Alcar cu interfata de inchidere centralizata ,alarma e ok sunt multumit de ea ,care e problema ,la telecomanda masini cu butoane pe ea de inchdere deschidere centralizata are raza de actiune prea mica aproape de masina si merge numai in anumite pozitii ,inainte de a monta alarma mergea de la aproximatim 10 15 m fara exagerare in directia masinii
    Ce mi recomandati sa schimb bateria are 3 ani de la telecomanda sau sa deconectez alarma de la alimentare
    Bateria am verificato cu un volmetru si are 3 v nu stiu cat o avea in sarcina
    Astept sfaturi de la voi
    Alarma este alcar H21DL si e montata de 5 luni de catre mine

Eu am H22,si aceeasi problema. Cateodata se inchide de pe cheie doar daca sunt la mai putin de un metru, si asta de cand am alarma. Nu se pune problema de baterie, masina mea avea o luna cand am montat alarma.
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

eu am schimbat bateria la 2 ani....(nu se consumase..dar am schimbato preventiv)
      bateria noua ma tinut fix un an.
      Deci schimb-o...poate aia e de vina.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

verificati bateriile , astfel de discutii nu merita un topic.

sigpic

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google