Imi curge apa in portbagaj
Collapse
X
-
Ba da...da' ptr. treaba asta trebuia sa dau bara jos...si pe canceru' asta, cam nasol.
Asa, m-am dus intr-o parcare acoperita (tot cca. 2-5grC erau ), m-am dezbracat la bustu' gol, am bagat mana pana la umar pe sub spoiler si-n 2-3 minute le-am inlocuit pe amandoua. Distractie p-aia care m-au vazut pe camera.
Comment
-
Originally posted by Kojak View PostMai puțin de 1 an juma m-au ținut de când le-am inlocuit. Și de data ăsta tot de origine am luat, 74 lei bucata.Originally posted by Kojak View PostBa da...da' ptr. treaba asta trebuia sa dau bara jos...si pe canceru' asta, cam nasol.
Cumpărai un silicon de 15 lei, mai cumpărai o bere la 2 litri la 5 lei, total 20, apoi veneai la mine si ți le schimbam eu si iți mai rămâneau si vreo 54 de lei în buzunar.
Bara nu o dădeai jos deloc, dar data viitoare mai RĂSFOIEȘTE ȘI TU PAGINI de pe aici.
Comment
-
Gresit, teapa e de 2 x 74 lei!
Lasam ptr. la toamana viitoare sa vin la tine sa mi le briclolezi, ca mai mult nu tin nici astea.
Berea o iau de-acu' sau atunci?
Oricum, siliconu' de care zici e bun sa-l aplici perimetral, pe ganitura aia sau fara, nu si sa inchizi "branhiile" alea cu silicon, ca pe acolo nu intra strop de apa.
Apa se infiltreaza DOAR pe langa garnitura si caroserie.Last edited by Kojak; 5 December 2014, 14:55.
Comment
-
M-am gandit si io initial, la prima schimbare, de acu' un an si ceva sa vin cu un profil D, d-ala ptr. termopane...insa nu se pupa deloc cu santu' ala din plastic al piesei...
Din ala am pus suplimentar la usi (stalpi) si s-a potrivit de minune in ideea de a nu mai intra zapada viscolita intre usa si stalp / cheder.Last edited by Kojak; 5 December 2014, 15:02.
Comment
-
Asta e...
Oricum, parere mea e ca gaurile alea NU trebuiesc astupate de tot, ele au fost concepute cu un scop bine deteminat, dar, din pacate sunt prost gandite / proiectate ca dispunere sau chiar forma...sau bara putea fi gandita altfel in zona, habar n-am.
La "masinile straine" cum se prezinta extractoarle astea de aer, d.p.d.v. al amplasarii?
La logan 2, sunt dispuse la fel ca si la 1?Last edited by Kojak; 5 December 2014, 15:41.
Comment
-
v-am zis, eu le-am lipit cu silicon si tot gaseam apa garla in partea dreapta. dupa ce am desprins cablul electric care vine pe langa portbagaj in dreapta, nu mai sunt probleme, nu am mai gasit nici o picatura de apa in portbagaj.
nu vi se pare suspect ca totusi nu gasiti apa decat in dreapta? desi este si pe partea dreapta roasa garnitura de la extractor. cel putin la mine asta a fost solutia. garniturile de la extractoare le aveam roase, le-am lipit cu silicon si tot aveam apa in partea dreapta. dupa ce am desprins cablul care vine pe langa bratul portbagajului, acesta nu mai apasa pe cheder si nu mai intra apa.
@kojak, incearca sa scoti cablul si o sa vezi ca nu o sa mai ai apa inportbagaj
Comment
Comment