Casco Reintregire Suma!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Casco Reintregire Suma!!

Anul trecut pe vremea asta am avut o dauna cu oglinda de 500 lei.
    Acum 2 saptamani al meu logan care deja era facelift a mai suferit un facelift si a intrat in service.Devizul lucrarilor este de aprox ~6000 lei.
    Acum cei de la casco vor sa faca reintregirea de suma,dar nu mi-o comunica momentan.
    Are cineva idee ce inseamna si cat ar trebui sa dau?

Mentionez ca am casco fara fransiza !! la Asiban (GroupAma)
    Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

si eu am patit o chestie asemanatoare. am avut doua daune, care cumulate au fost in jur de 4000 lei. la prima de 3000 lei nu mi-au spus nimic, dar la a doua cei de acolo mi-au comunicat, cand m-am dus sa iau acordul de plata aprobat, ca trebuie sa platesc o suma pt reintregirea politei. am ramas masca, dar spre bucuria mea nu a fost mult, 50 lei. suma exacta de plata ti-o comunica cand masina este gata, pt ca devizul dat initial mai poate suferi modificari la suma totala. asa ca stai linistit ca ti-o comunica cand te duci sa iei actele semnate ca sa-ti iei masina din service. asa ca, pune banii la ciorap casco il am la fel ca tine, fara fransiza, la groupama.
    sigpic

Comment

mda...e clar...offfff..eu inseamna ca ma astept pe la vreo 200-250 lei :|

Comment

stai linistit ca nu e atat de mult tot asa pana in 100 ron si daca e doar cu reintregire e bine eu am la omniasig si masina e luata cu credit auto si casco e cumva in favoarea banci si nu stiu ce clauze au ei cu banca pentru ca nu puteau sa imi ceara bani pentru reintregire asa ca miau bagat fransiza ca sa se scoata si ei bine cu acordul meu am semnat un precontract si daca mai am evenimente din suma totala eu platesc 750 ron atat e fransiza... asa ca stai linistit daca scapi doar cu atat pentru ca eu auzisem ca mai toate firmele de asigurari or sa bage fransiza

Comment

eu tot credit auto am si rata e de 800 lei luna.....cu tot cu casco....deci....nu am nici cea mai vaga idee....
          oricum mi-am facut-o la moft ) macar atat...dau un ban da stiu ca mi-a iesit asa cum am vrut )

Comment

intre 2 si 2.5 la suta in functie de valoarea despagubirii

Comment

Originally posted by danny_finutzu View Post
              stai linistit ca nu e atat de mult tot asa pana in 100 ron si daca e doar cu reintregire e bine eu am la omniasig si masina e luata cu credit auto si casco e cumva in favoarea banci si nu stiu ce clauze au ei cu banca pentru ca nu puteau sa imi ceara bani pentru reintregire asa ca miau bagat fransiza ca sa se scoata si ei bine cu acordul meu am semnat un precontract si daca mai am evenimente din suma totala eu platesc 750 ron atat e fransiza... asa ca stai linistit daca scapi doar cu atat pentru ca eu auzisem ca mai toate firmele de asigurari or sa bage fransiza
              Si ai semnat asa ceva? Adica ti se pare normal? un contract facut pe 10 ani sa se modifice... fransiza ca fransiza dar suma de 750 de lei mi se pare aberanta pana in 300 de lei era ok sa nu mergi pentru orice magarie la ei... dar deja 750 de lei ii mult tata..
              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
              Enter the Matrix

Comment

nu mau obligat miau zis ca asta este daca vreau bine daca nu reziliam contractu si faceam la alta firma care e acceptata de banca adica asiban parca nu mai retin si omniasig au fost ok nu stiu cum e la asiban si am semnat oricum pot sa o schimb daca vreau acum sper sa nu am nevoie de casco.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google