Mic Accident, INTREBARE!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mic Accident, INTREBARE!!

Salut,

Azi mi sa intamplat ceva nu prea placut. M-a lovit unu din spate.
    Faza a fost asa, am oprit la un ambuteiaj ,m-am uitat in oglinda si am vazut ca si celalalt din spate oprise dupa care boom, o a 3-a masina a lovit-o pe cea din spatele meu si pe care a aruncat-o in masina mea.
    Daunele nu sunt mari bara nu are nimic, doar ca sa distantat cam 1,5 cm in partea stanga sub stop(cred ca a sarit din cleme ceva). Am fost la dacia si mi-au zis baietii de acolo ca e foarte putin indointa si in interior in portbagaj si tr indreptata si de aceea sa tras bara.
    Intrebarea mea este urmatoarea: Baiatu de la care primesc asigurarea, o are facuta la INTERAMERICAN; Stiti cumva daca oricare din reprezentantele dacia din Constanta lucreaza cu aceasta firma de asigurare? (Deoarece vreau sa imi fac masin ala ei, nu in alta parte.)

Va multumesc,
    Last edited by Cristi_Xp; 20 November 2009, 22:33.

Tu mergi unde vrei cu masina in service ei zic sa mergi in locul x dar asta este o afacere intre asigurator si patronu de la service nu va luati ce zic ei!

fara mirc
    Last edited by Cristi_Xp; 20 November 2009, 22:31.

Comment

Mai exista Interamerican?????
      Doamne!!!!!
      bafta!
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Din cate stiu eu Interamerican s-au retras de pe piata de RCA anul acesta inainte sa devina EUREKO.
        Mergi la sediul lor, ai mai jos adresele, si le spui ca nu accepti decat reparatii in service autorizat Dacia.

Adresele:
        Localitatea: (Agentie) Constanta
        Adresa: Bulevardul Mamaia, nr.20, Constanta, jud. Constanta
        Telefon: 0241/660.712; 0241/552.077; 0241/552.166
        Fax: 0241/698.549
        E-mail: agconstanta@eureko.ro
        Lider: Lucian IONESCU

Localitatea: (Agentie) Constanta
        Adresa: Strada Adamclisi nr. 1C, etaj 2, Constanta, jud. Constanta
        Telefon: 0241/556.156; 0241/556.157
        Fax: 0241/556.158
        E-mail: agconstanta2@eureko.ro
        Lider: Atena Cojocaru

Comment

imi pare rau pt incident. am patit si eu ceva asemanator acum cativa ani. intradevar nu conteaza societatea de asigurare, dar din cate am mai auzit pe la altii este posibil sa nu poti rididica masina pana ce banii nu intra in contul servisului. depinde de protocoalele lor.
          sigpic

Comment

Am fost la Eureko dupa accident , nu stiam ca si-au schimbat denumirea astia de la interamerican. Ne-a lamurit un director de acolo a cui este vina ; se pare ca ce-l care a fost prins la mijloc nu are nici o vina iar singurul vinovat este masina care a intrat in ce-a din spatele meu si de la care vom primi asigurarea. Acum trebuie sa astept pana vinerea viitoare(se pare ca au o singura zi pe saptamana in care lucreaza inspectorul vinerea intre 10 - 14 ). Sper sa nu am prea mari probleme in legatura cu plata si etc.. va multumesc.

Comment

Daca cunoaste cineva in Timisoara un tinichigiu care poate sa scoata o infundatura de pe o aripa(spate dreapta) fara sa sara vopseaua, cu ceva ventuze am inteles, sau ceva de genu, va multumesc!

Comment

ideea este sa mergi la un service autorizat, dupa ce iti repara masina cere o copie dupa divizul lucrarii( este dreptul tau)...grija mare sunt hoti.

Comment

Aveti grija mare cu service de casa ale firmei Eureko! Am fost si nu au avut grija cu montarea componentelor,praf de la vopsitorie in toata masina,spoiler patat,chedere prafuite.
                  AC/DC- RIDE ON

Comment

am patit-o si eu, asiguratorul da bara la inlocuit...sevice-ul carpeste, vopseste si ramane cu bara noua...grija mare...

Comment

de aici cumperihttp://www.amazon.com/Ding-King-Auto.../dp/B0007N56L8si aici vezi reclamahttp://www.youtube.com/watch?v=a9qr61C54uY&feature=related.daca a incercat cineva asa ceva sa scrie daca este adevarat.
                      Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

Originally posted by rommy View Post
                        Daca cunoaste cineva in Timisoara un tinichigiu care poate sa scoata o infundatura de pe o aripa(spate dreapta) fara sa sara vopseaua, cu ceva ventuze am inteles, sau ceva de genu, va multumesc!
                        in timisoara este o firma care scoate indoiturile pe baza de ventuze. este undeva pe Liviu Rebreanu
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Ok, va multumesc, am sa am grija. Va voi anunta cum sa solutionat problema.

Comment

Salut la toata lumea sunt nou pe forum am si eu o mica problema, ieri dimineata am gasit masina in parcare putin busita adica aripa nitel zgariata si o ideie infundata (la imbinarea dintre bara fata si aripa) nu prea se vede si la bara din fata prin interior crapata (carenaj roata fata dreapta) asa am inteles ca se numeste .
                            Masina este in garantie nu am casco ce este de facut? Ma gandeam sa ma duc la service Dacia sa imi inlocuiasca carenaj roata fata dreapta imi trebe vro dovada de la politie ?
                            Multumesc frumos!
                            http://dintrafic.files.wordpress.com/2010/09/w.jpg

Comment

vezi ai grija la ce service te duci ca nu e chiar asa usor...te duci la asigurare si vezi cu ce servisuri lucreaza ei pentru ca e mai bine si o sa vireze bani mai repede si nu mai stai dupa masina daca te duci la alt service care nu e agreeat de ei sar putea sa te cam plimbe sa trebuiasca sa platesti tu urmand sa iti iei tu bani de la ei si iti spun eu ca dureaza.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google