Montare Paravanturi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montare Paravanturi

salut,

am cautat pe forum si nu am gasit nimic concret despre montarea paravanturilor, intrebarea mea este cum spune si in titlu, cum montam paravanturile ?

1. am pentru toate 4 usile
    2. au venit cu niste profile metalice in forma de U
    3. dar fara instructiuni

am introdus profilele acolo in cheder dar nu mi se inchidea bine geamul, ba iesea din chedere, ba nu se inchidea pana sus etc.

Imi puteti da voi ceva solutii?? multumesc
    sigpic
    Experienta in asigurari de peste 5 ani.

si eu am cautat odata instructiuni dar nu am gasit! sunt si eu interesat de montajul lor! acu depinde si cat de mult folosesti geamurile! daca le folosesti intens nu monta paravanturile! eu nu deschid geamurile niciodata si as vrea sa le montez! asteptam ajutor!!!
    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

acum depinde si ce paravanturi ti-ai luat. eu mi-am luat din targ, max drive, si le-am dat jos dupa 10 minute. am inteles ca cele originale sunt totusi cele mai bune. geamurile electrice de pe fata se inchideau foarte greu, se deplasau si motorasul se auzea cum se forta sa inchida geamurile. am dat de cateva ori geamurile sus-jos si deja se zgariasera deja in clemele de fier. montajul este f simplu. se aplica paravanturile si apoi clemele din metal in cheder. din pacate in pachet erau cate 2 cleme pt fiecare paravant, mult prea putine pai ales pt geamurile din fata pt ca se poticneu in paravant exact langa oglinda retrovizoare. pt fata ar trebui cel putin vreo 4 cleme. am inteles ca cei de la dacia folosesc cleme de plastic si asa se zgarie mai putin geamul. ideea e sa pui cat mai multe cleme pt a distanta mai bine paravantul de geam. ca o parere personala, nu mi-as mai monta niciodata paravanturi.

sau merg montate daca nu deschizi geamurile. dar apoi e un paradox pt ca paravanturile sunt exact pt a te proteja de curentul de aer dupa ce deschizi geamurile sau sa nu ploua in interior cand le tii putin deschise, altfel daca nu deschizi geamurile sunt doar de forma puse, pt aspect exterior.
      Last edited by dan08; 22 November 2009, 15:38. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic

Comment

Originally posted by tdan08 View Post
        acum depinde si ce paravanturi ti-ai luat. eu mi-am luat din targ, max drive, si le-am dat jos dupa 10 minute. am inteles ca cele originale sunt totusi cele mai bune. geamurile electrice de pe fata se inchideau foarte greu, se deplasau si motorasul se auzea cum se forta sa inchida geamurile. am dat de cateva ori geamurile sus-jos si deja se zgariasera deja in clemele de fier. montajul este f simplu. se aplica paravanturile si apoi clemele din metal in cheder. din pacate in pachet erau cate 2 cleme pt fiecare paravant, mult prea putine pai ales pt geamurile din fata pt ca se poticneu in paravant exact langa oglinda retrovizoare. pt fata ar trebui cel putin vreo 4 cleme. am inteles ca cei de la dacia folosesc cleme de plastic si asa se zgarie mai putin geamul. ideea e sa pui cat mai multe cleme pt a distanta mai bine paravantul de geam. ca o parere personala, nu mi-as mai monta niciodata paravanturi.

sau merg montate daca nu deschizi geamurile. dar apoi e un paradox pt ca paravanturile sunt exact pt a te proteja de curentul de aer dupa ce deschizi geamurile sau sa nu ploua in interior cand le tii putin deschise, altfel daca nu deschizi geamurile sunt doar de forma puse, pt aspect exterior.

nu am geamuri electrice..am observat ca sunt cam putine cleme pentru ca nu sti unde sa le pui ca sa fie bine, poate daca ar fi mai multe nu ar mai exista frecare intre geam si paravan.
        - de cateva zile ma gandesc la o alta modalitate de prindere doar suntem romani inventivi, ma gandesc sa bag ceva mai moale acolo sa nu afecteze nimic
        sigpic

Comment

Nu mai cumparati SRL-uri

Am paravanturi de fata originale, si geamurile se inchid perfect

Comment

Chestiile astea nu sunt recomandate pt "jeamuri" electrice.Am avut asa ceva si n-as mai face greseala asta niciodata.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Cele mai bune sunt cele care se lipesc in afara ...pe tabla...arata foarte bine si nu strica nimic, sunt super ok
              sigpic
              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                Chestiile astea nu sunt recomandate pt "jeamuri" electrice.Am avut asa ceva si n-as mai face greseala asta niciodata.
                Permite-mi sa te contrazic, tocmai am geamuri electrice

Comment

Deflectoarele de aer au foarte multe avantaje, le stim cu totii. Poti sa incerci la baietii care lucreaza la service, ei sigur au cleme de fixare. De preferat sa folosesti accesorii de origine, sunt net superioare calitativ...

Comment

Originally posted by kenjiro_sanga View Post
                    Cele mai bune sunt cele care se lipesc in afara ...pe tabla...arata foarte bine si nu strica nimic, sunt super ok
                    cum arata astea lipite de tabla ? nu ai niste poze ca sa imi fac o idee. ms ( adica pot sa le lipesc cu banda dublu-adeziva de 3 mm ? )
                    sigpic

Comment

Si eu aveam la fostul meu Preferance geamuri electrice.Dupa ce le-am ionizat,aratau ca...naiba,zgariate vreau sa spun.E drept,nu erau originale.
                      Pana sa iau Prestige-ul m-am uitat la cineva care avea chestii de astea originale,tot avea zgarieturi,mai putine,dar existau.Eu cred ca zgarieturile apar la folii sa ionizari.Nu mai zic,ca aveam probleme cu inchiderea geamurilor din cauza clemelor.Cand am cumparat "paravanturile" mi-au dat 5 cleme.Le-am pus pe toate dar nu se mai deschideau geamurile.Pana la urma am pus doar 3.Dar dupa un timp se deplasau si trebuia sa le repozitionez.
                      Last edited by D-FENS; 22 November 2009, 17:48.

Comment

Corect cristidedea ce este original, merge perfect.

Originally posted by reptila View Post
                        cum arata astea lipite de tabla ? nu ai niste poze ca sa imi fac o idee. ms ( adica pot sa le lipesc cu banda dublu-adeziva de 3 mm ? )
                        Sa ramai fara ele?
                        Last edited by ady62; 22 November 2009, 17:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

din pacate produsele de origine sunt scumpe, nu incercati sa lipiti deflectoarele...veti regreta peste un an, sau mai putin....

Comment

Ceva de genul asta.....Poza e de pe forum,nu-mi apartine.
                            Attached Files

Comment

Cam asa ceva....chestia cu lipitul, au ele tot ce le trebuie(folie dublu adeziva) plus nu imi dau cu parerea sa le luati si sa le puneti pe masina d-voastra....doar pareri, multumesc
                              p.s.....si eu am dar nu originale....sau zgariat, spart...o sa imi pun de cele care se lipesc ,totusi, am vazut cum da... e super ok
                              sigpic
                              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google