Modul de asamblare al clemelor
Montare Paravanturi
Collapse
X
-
Deflectoarele sunt de plastic, ele mai si crapa, se zgaraie....poate nu mai sunt la moda...nu le lipiti. Eu eram inebunit sa-mi cumpar, le-am tinut o saptamana...minusuri( vizibilitate redusa in oglinzile laterale, motorasele de la geamuri ,,icneau'', deja se zgariase...s.a.m.d...), nu cred ca se merita, parerea mea.
Comment
-
pei si unde se gasesc cleme din astea ca eu am primit cate 2 la fiecare paravant si in desenul de mai sus imi zice ca trebuie 5gasesc la reprezentanta?? sau nu se poate face ceva homemade ceva constructiv un material moale cauciuc de exemplu ca sa nu zgarie geamul un fel de distantier dreptunghiular , grosime 5mm, chiar daca se pierd 5mm din inchiderea geamului...poate aveti si voi o viziune din asta paranoica, vederi in spatiu etc.
pfuai multe prostii cred ca am scris, incerc si eu caut o solutie
sigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
nu sunt bune paravanturile ce vin bagate in chedere,in primul rand iti zgaraie geamurile,iar in al doilea rand iti trici motorasele de la geamuri la ridicare si coborare iti forteaza,eu mi-am cumparat paravanturi speciale ce vin lipite cu banda dubla adeziva,le am de trei ani si nu le-am pierdut,am mers si cu 180 pe autostrada romania-italia si niciun fel de problema.Attached Files
Comment
Comment