Montare Paravanturi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Modul de asamblare al clemelor
    Attached Files

Comment

Deflectoarele sunt de plastic, ele mai si crapa, se zgaraie....poate nu mai sunt la moda...nu le lipiti. Eu eram inebunit sa-mi cumpar, le-am tinut o saptamana...minusuri( vizibilitate redusa in oglinzile laterale, motorasele de la geamuri ,,icneau'', deja se zgariase...s.a.m.d...), nu cred ca se merita, parerea mea.

Comment

Fiecare cu pasarica lui

Comment

Da,cu timpul se zgarie din cauza prafului si a carpei cu care se sterg,aproape ca se matuiesc impiedicand vizibilitatea.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Deflectoarele nu sunt ptr moda, ma ajuta cateodata, las geamul si nu intra aerul direct in masina...da, fiecare face cum crede, normal ..plus m-am obisnuit cu ele....adica multi ani...
            sigpic
            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

parerile sunt impartite...eu v-o respect pe a voastra...

Comment

pei si unde se gasesc cleme din astea ca eu am primit cate 2 la fiecare paravant si in desenul de mai sus imi zice ca trebuie 5 gasesc la reprezentanta?? sau nu se poate face ceva homemade ceva constructiv un material moale cauciuc de exemplu ca sa nu zgarie geamul un fel de distantier dreptunghiular , grosime 5mm, chiar daca se pierd 5mm din inchiderea geamului...poate aveti si voi o viziune din asta paranoica, vederi in spatiu etc. pfuai multe prostii cred ca am scris, incerc si eu caut o solutie
                sigpic
                Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

mai stiti si alte paravanturi inafara de cele originale si cele produse de S.C DOBRE??? daca da si aveti scrieti despre ele!!
                  [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

eu am cumarat "mega drive" din targ. nu sunt bune de nimic. le-am tinut 15-20 minute, dupa care le-am dat jos.
                    sigpic

Comment

cum se ficseaza paravantul

Comment

Site cu instructiuni

http:// paravant. ro/montaje.php asta e site-ul unde am gasit instructiuni de montaj

Comment

oricum le pui aceleasi zgarieturi vor aparea , in timp se matuiesc, iti ia din vizibilitate, mai multe minusuri decat plusuri deci unlike
                          sigpic
                          Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

nu sunt bune paravanturile ce vin bagate in chedere,in primul rand iti zgaraie geamurile,iar in al doilea rand iti trici motorasele de la geamuri la ridicare si coborare iti forteaza,eu mi-am cumparat paravanturi speciale ce vin lipite cu banda dubla adeziva,le am de trei ani si nu le-am pierdut,am mers si cu 180 pe autostrada romania-italia si niciun fel de problema.
                            Attached Files

Comment

Unde gasesc in Bucuresti niste paravanturi portiere fata cu fixare banda dubluadeziva si cu tenta fumurie cat mai deschisa pentru un Logan gri platine ?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google