Modul de asamblare al clemelor
Montare Paravanturi
Collapse
X
-
Deflectoarele sunt de plastic, ele mai si crapa, se zgaraie....poate nu mai sunt la moda...nu le lipiti. Eu eram inebunit sa-mi cumpar, le-am tinut o saptamana...minusuri( vizibilitate redusa in oglinzile laterale, motorasele de la geamuri ,,icneau'', deja se zgariase...s.a.m.d...), nu cred ca se merita, parerea mea.
Comment
-
pei si unde se gasesc cleme din astea ca eu am primit cate 2 la fiecare paravant si in desenul de mai sus imi zice ca trebuie 5 gasesc la reprezentanta?? sau nu se poate face ceva homemade ceva constructiv un material moale cauciuc de exemplu ca sa nu zgarie geamul un fel de distantier dreptunghiular , grosime 5mm, chiar daca se pierd 5mm din inchiderea geamului...poate aveti si voi o viziune din asta paranoica, vederi in spatiu etc. pfuai multe prostii cred ca am scris, incerc si eu caut o solutiesigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
nu sunt bune paravanturile ce vin bagate in chedere,in primul rand iti zgaraie geamurile,iar in al doilea rand iti trici motorasele de la geamuri la ridicare si coborare iti forteaza,eu mi-am cumparat paravanturi speciale ce vin lipite cu banda dubla adeziva,le am de trei ani si nu le-am pierdut,am mers si cu 180 pe autostrada romania-italia si niciun fel de problema.Attached Files
Comment
Comment