senzor temperatura ulei !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Captain of the black pearl

Comment

Mai repede armerge un ceas de presiune al uleiului decat de un ceas de temperatura...la dacia 1300 se monta o sonda in locul busonului de golire pentru a masura temperatura...
      sigpic

Comment

Exact. Temperatura la ulei nu ma intereseaza (si daca asa avea dci tot nu m-ar interesa). dar presiunea chiar ar fi buna de stiut. Din mai multe motive.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by andrei
          Deci la dCi-uri e util, ca ele sunt racite cu aer si au radiator de ulei.
          Hai mai nea Andrei iar o dai de gard?! de cand DCI-ul e racit cu aer? DCI-ul are un mic racitor cu aer pentru ulei, da' nu se raceste motorul cu aer

Comment

Poate a vrut sa fie putin ironic.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Am vrut sa fiu ironic la adresa initatorului, ca vroia sa puna pe un diesel care stiu si eu ca nu e racit cu aer, doar glumeam. Adica nu-si are rostul pe un dCi.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

ok si ceasul de presiune la ulei ai unde sa il legi ? are pus Loganu senzor pus din fabrica ?
                ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

apropo nu am intrebat si nu am vzt inca exact ce detalii ofera computerul de bord la Logan ... temperatura interioara si exterioara o indica ? eventual poate are careva o lista detaliata a tuturor functiilor ce le ofera CB u . merci anticipat .
                  ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

Motoarele renault au senzori atat pt temperatura apa, presiune ulei, aer, amestec carburant samd, numai ca ei furnizeaza informatii pentru calculator nu pentru diferiti martori. In general un senzor se achizitioneaza si cu interpretorul sau.

Computerul de bord furnizeaza urmatoarele informatii:
                    1. Km partial
                    2. Km de la ultima resetare
                    3. Consum mediu
                    4. Autonomie carburant existent aferent consumului mediu la acel moment
                    5. Viteza medie de la ultima resetare

Nu indica temperatura aerului exterior. Pentru asta iti trebuie alt computer si sensor de temperatura montat pe oglinda ext dreapta.

Comment

Ai uitat functia carburant utilizat.;)
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sorry!!! Si mai era cea ascunsa: Cantitate carburant existenta in rezervor ;)

Comment

Originally posted by MariusTm29
                          ok si ceasul de presiune la ulei ai unde sa il legi ? are pus Loganu senzor pus din fabrica ?
                          da, are senzor, dar de tip switch (adica onn/off), nu analogic, sa-ti dea valoarea. calc injectie "stie" astfel daca presiunea de ulei e ok sau nu, altfel, n-ar "sti" sa-ti arate pe bord becul rosu de ulei...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

ok ceasuri dinastea are careva idee unde gasesc ?

si un pret desigur :P arata beton nu credeti ?
                            Attached Files

Comment

vezi mai jos
                              Captain of the black pearl

Comment

din cate stiu turbina pe DCI u de 85 cai are peste 2 bar parca 2,3 daca nu ma insel vad ca indicatoarele de turbo arata pana la 2 , gresesc undeva ?

oricum arata misto ce-i drept .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google