senzor temperatura ulei !!!
Collapse
X
-
Am vrut sa fiu ironic la adresa initatorului, ca vroia sa puna pe un diesel care stiu si eu ca nu e racit cu aer, doar glumeam. Adica nu-si are rostul pe un dCi.
Comment
-
apropo nu am intrebat si nu am vzt inca exact ce detalii ofera computerul de bord la Logan ... temperatura interioara si exterioara o indica ? eventual poate are careva o lista detaliata a tuturor functiilor ce le ofera CB u . merci anticipat .''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
Motoarele renault au senzori atat pt temperatura apa, presiune ulei, aer, amestec carburant samd, numai ca ei furnizeaza informatii pentru calculator nu pentru diferiti martori. In general un senzor se achizitioneaza si cu interpretorul sau.
Computerul de bord furnizeaza urmatoarele informatii:
1. Km partial
2. Km de la ultima resetare
3. Consum mediu
4. Autonomie carburant existent aferent consumului mediu la acel moment
5. Viteza medie de la ultima resetare
Nu indica temperatura aerului exterior. Pentru asta iti trebuie alt computer si sensor de temperatura montat pe oglinda ext dreapta.
Comment
-
Ai uitat functia carburant utilizat.;)
Comment
-
Originally posted by MariusTm29ok si ceasul de presiune la ulei ai unde sa il legi ? are pus Loganu senzor pus din fabrica ?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
din cate stiu turbina pe DCI u de 85 cai are peste 2 bar parca 2,3 daca nu ma insel vad ca indicatoarele de turbo arata pana la 2 , gresesc undeva ?
oricum arata misto ce-i drept .''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
Comment