Originally posted by MariusTm29
senzor temperatura ulei !!!
Collapse
X
-
-
Acuma fiecare cum parerile lui ideea ii ca imi place arata calumea dar.. nu prea imi place pozitionarea undeva mai in centru ar fi calumea;)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by lau View PostDaca vrei un senzor de temperatura la ulei, monteaza-l in locul busonului de golire. Cel mai simplu.
La Multi Ani !Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Eu zic sa nu v-apucati sa bricolati acum senzori pe la rampa de ulei ca nu-i de joaca. Daca incepe sa iasa ulei pe langa senzor ati incurcat-o...
Comment
-
Originally posted by csebalyn View Postcel mai simplu, dar loc mai prost nu puteai alege ... nu cumva baia de ulei are si rol de racire? iar daca vb de senzorul de presiune, baia e la fel cel mai prost loc. si pt presiune si pt temperatura, cel mai ok loc ar fi rampa de ulei. ce-i drept, e cel mai complicat de montata acolo, pt ca singurul loc de senzor e luat de senzorul de presiune existent pe masina, ala care ii "zice" lu' uce injectie daca motorul are sau nu ulei.
Comment
-
Si la modelele pe GPL este, dar mi se pare ca arata benzina din rezervor, nu GPL-ul.
Comment
-
Originally posted by lau View PostPai omul zice ca are nevoie de temperatura de la ulei nu de presiune.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment