Injectare Cu Ceara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca esti al 2-lea proprietar mai beneficiezi de "super-oferta"?

Comment

Nu cred ca se refera la proprietar, daca masina nu a fost bagata in baza lor de date precum a fost efectuata ceruirea, te poti duce fara probleme.
      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Originally posted by bro View Post
        daca esti al 2-lea proprietar mai beneficiezi de "super-oferta"?
        Da bro, beneficiezi. Eu am fost in situatia asta.
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Sa aveti grija sa va monteze si protectiile acelea mici de pe marginea aripilor,deoarece si acelea intra in programul de ceruire gratuita!
          sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

Eu am ceruit-o prima data in cadrul programului de ceruire si a 2 a oara am scos din buzunar 100 lei dar a meritat cu varf si indesat. Toata podeaua din fata si pana in spate,cele 4 usi, pragurile, capota fata si spate. Pana vine iarna vreau sa mai fac aceasta operatiune dar din pacate baiatul care se ocupa de asa ceva a ridicat pretul dar asta e

Comment

Nu crezi ca este cam des tinand cont de intervalul de timp la care ai facut precedenta operatie?

Comment

Si afecteaza cu ceva? Eu unu' nu cred

Comment

Eu am intrat in acel program si am efectuat-o anul trecut.
                  Se poate gasi ceara lichida (pentru anticoroziune nu pentru luciu si protectie a vopselei) ca a-si vrea sa ii fac din nou tratamentul in vara asta ?. (am circulat foarte mult iarna asta).......

Comment

Eu am masina din 2007 fabricatie, la ce ajuta ceruirea asta?

Comment

Originally posted by jelly View Post
                      Si afecteaza cu ceva? Eu unu' nu cred
                      si daca nu aduce nici un beneficiu...de ce o mai ceruiesti
                      nu veni cu replica aia batraneasca "sa stau linistit"

Comment

Pai pe principiul asta hai sa ne-apucam cu totii sa antifonam masinile cum faceam cu batranele 1310. Iarna e de ajuns sa fie spalat amai des de sare si nu pateste nimic. Rugina o sa apara mai degraba in alte locuri, pe sub vopsea.

Comment

Originally posted by RSX View Post
                          si daca nu aduce nici un beneficiu...de ce o mai ceruiesti
                          nu veni cu replica aia batraneasca "sa stau linistit"
                          Citeste mai sus colegu cu un post si pe urma vorbim. Ok?

Fiecare face cu masina lui ce considera el ca e bine
                          Last edited by jelly; 31 May 2010, 17:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

crull Eu am masina din 2007 fabricatie, la ce ajuta ceruirea asta?
                            Avand masina din 2007 nu te incadrezi in acest program gratuit(valabil doar pentru cele dintre anii 04-06) dar cu bani o poti face si tu. Dupa ceruire apa nu va mai sta in acele locuri si implicit rugina nu va mai aparea. Bafta!
                            sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Salut!
                              Am vazut ca tot se discuta despre ceruire pe aici...am si eu cateva intrebari:
                              -cine a facut lucrul asta acum mai recent?
                              -cat costa toata treaba asta?
                              -si daca sunteti multumiti de chestia asta!
                              va multumesc!
                              sigpic

Comment

Originally posted by jelly View Post
                                Citeste mai sus colegu cu un post si pe urma vorbim. Ok?

Fiecare face cu masina lui ce considera el ca e bine
                                N-as spune ca ai nu ai dreptate cu ultima afirmatie. Numai ca eu nu o sa imi cromez tabla de exemplu. Am mostenit noi romanii o frica de rugina de ne apuca isteria. Ma indoiesc ca acea ceruire ajuta prea mult. Am facut-o ca era gratis, am prieteni ce nu au dat pe la service chit ca au fost chemati de 3 ori. Dar sa mai dau si bani pe ceva care va avea un posibil efect de protectie indoielnic, nu. Mai bine ceruiesc masina pe tabla mai des.
                                Fiecare face cu masina lui ce vrea, corect.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google