Injectare Cu Ceara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

katalin_89
    Salut!
    Am vazut ca tot se discuta despre ceruire pe aici...am si eu cateva intrebari:
    -cine a facut lucrul asta acum mai recent?
    -cat costa toata treaba asta?
    -si daca sunteti multumiti de chestia asta!
    va multumesc!
    Salut!
    1-am facut acest lucru acum 3 saptamani;
    2-a fost gratuita deoarece masina este din 2006 ( insa mai mult de 100 lei nu cred ca e fara protectii aripi);
    3-sunt multumit! a fost injectata ceara in stalpi,praguri,usi,si capote.Dupa uscare, ceara formeaza o pelicula lipicioasa la atingere, pe care apa nu va mai sta.
    Bafta!
    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Originally posted by florin.fanatik View Post
      Avand masina din 2007 nu te incadrezi in acest program gratuit(valabil doar pentru cele dintre anii 04-06) dar cu bani o poti face si tu. Dupa ceruire apa nu va mai sta in acele locuri si implicit rugina nu va mai aparea. Bafta!
      Eu am masina din 2008 si am primit in 2009 scrisoare, cand imi fac timp poate o sa dau o fuga la ei, mai mult pentru protectii aripi.
      '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

Eu mi-am facut-o cam de o luna pe garantie (masina din 2005) si am vazut factura de la service 930 lei cu tot cu montat protectii aripi.

Comment

Atat de mult ?!?! Stiam ca acele protectii aripi ar costa in jur de 100 lei la dealer, restu de 830 lei pt ceara si manopera...

Comment

@florin.fanatik - Iti multumesc frumos de raspunsuri! a mea este de anul trecut,din aprilie...nu stiu cat de bine sa facut aceasta chestie,dar vreau sa o fac eu ca sa fiu sigur.

Si pana la urma care este pretul final?
            Last edited by katalin_89; 1 June 2010, 18:55. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

Cu placere! Dupa parerea mea mai mult de 150-200 lei nu cred ca te va duce ceruirea(fara protectii aripi). Oricum incearca sa te duci la mai multi dealeri sa intrebi , preturile difera in functie de service.

Comment

eu am intrebat acu 2 saptamani si la negru fara factura costa 150 lei acum nu stiu daca este cu sau fara protectii de aripi

Comment

Pretul. este fara protectii aripi, acele protectii daca le vrei platesti separat. Eu am mai cumparat inca un set, asa sa am de rezerva

Comment

Nu stiu in detaliu ce scria pe factura ca nu a ramas la mine, am vazut-o doar 3-5 secunde si am retinut doar totalul. Oricum se pricep cei de la reprezentanta sa umfle preturile mai ales ca e si pe garantie. Au dat si in portbagaj in dreptul rotilor cu ceva alb (plastic, silicon...).

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google