Injectare Cu Ceara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Injectare Cu Ceara

ieri am fos cu loganul la service si i-am injectat ceara in usi si praguri, insa mi s-a prelins pe caroserie, as vrea sa stiu daca se mai curata ceara si cu ce anume, ca arata prea urat?

au o solutie la spalatorie

Comment

la care spalatorie, din oras?

Comment

Operatiunea ai facut-o tu din proprie initiativa, pe banii tai, sau conform programului pe care-l are DACIA, prin care se face gratuit? Daca ai platit-o, cat te-a costat, ca sunt interesat.

Comment

a fost gratuit, am primit o scrisoare de la dacia, in care eram instiintat de ea.

Comment

Se sterge cu o carpa. Eu asa am sters-o . Freci un pic dar cu grija ca sa nu zgarii vopseaua .

Comment

au la spalatorii solutii pt. indepartat ceara de pe caroserie? nu stiam...

si la mine au ramas ceva urme pe praguri...
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

cu degresant , in nici un caz cu diluant ca ataca rapid pelicula de lac , daca nu ai la dispozitie degresant uzi o carpa in apa , o storci si apoi pui putina benzina (ca sa mai diluezi concentratia ) , in felul asta nu risti sa strici nimic.
                Pain brings out the truth in us all...
                ...how much truth can you stand?

Comment

Ca sa iei acea ceara, o lasi sa se usuce si apoi freci cu o carpa moale.Eu asa am facut si a mers perfect.Daca dai cu apa sau este uda masina nu faci altceva decat sa intinzi acea ceara (sa nu uitam care este rolul ei)

Comment

cu o carpa si cu apa calda se duce. am avut si eu problema asta

Comment

Am ceruit-o şi eu chiar dacă nu eram în programul pe care îl are Dacia, deoarece cu bani poţi face multe, vă spun că ceara de pe praguri am îndepărtat-o cu unghia şi o cârpă moale

Comment

cit tea costat ceruirea

Comment

nici un raspuns?
                          si eu sunt interesat de o asemenea ceruire.

Comment

Originally posted by ionutz13 View Post
                            nici un raspuns?
                            si eu sunt interesat de o asemenea ceruire.
                            salut

recent am facut si eu ceruire la service desi am masina din 2008 dar am inteles ca chiar daca ar avea tabla zincata nu strica.

Neoficial a fost 50+50 de ron materialul +manopera,

p.s. a si mi-a facut-o cu materialul acela bun din Franta .

Comment

Va salut! Am facut si eu ceruirea acum 2 saptamani la nestiauto din soseaua berceni , protectii aripi gratuite si ceara in praguri , masina fiind din 2006 totul a fost gratuit. Grabiti-va cei care aveti masini intre anii 2004 si 2006 am inteles de la service ca cel mai probabil in toamna programul va fi oprit. Bafta!
                              sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google