Radio-casetofon

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Radio-casetofon

Salut..am si eu o problema cu radio-casetofonul la masina,am scos bateria masini si cand am puso inapoi imi cere Security Code la Radio-Casetofon si nu mai gasesc cartile masini unde era scris codul. Daca stie cineva cum il pot debloca sau...daca stie cineva codul ca sa il pot debloca

Pe factura nu scrie?
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Codul e trecut pe factura masinii,pe cartea casetofonului sau ti-a fost data o hartie pe care era scris.
      Vezi poate le gasesti.
      sigpic
      !

Comment

re

nu gasesc nici factura nici nimik din ceea ce atzi spus..ce pot face cum il pot debloca sau afla codul de deblocare !!

Comment

Incearcă la reprezentanţă.S-ar putea să aibă copia facturii în care să fie şi codul casetofonului

Comment

M-am uitat pe factura.S-ar parea ca mai nou nu mai pun codul radio .Inainte asa faceau....
            In cartea aparatului nu stiu unde se afla codul.
            Cred ca voi suna la V.C. cat de curand,de abia m-am obisnuit...
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

la mine scria pe hartia de primire a masinii de la dealer. cod vin, serie motor, serie cutie, serie caroserie, cod cheie, cod cd-player.
              off: @d-fens, aia s-au obisnuit si ei cu tine? )
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

trimite-mi pe privat seria de caroserie(codul vin) plus un nr. de telefon si te sun eu maine dimineata...

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google