Upgrate Sistem Audio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@Micutzu: dupa parerea mea daca vrei ceva quality iti trebuie vreo 30 de mil. cam atat am bagat io in sound si asta fara insonorizare ca n-am mai avut bani si se aude perfect daca te intereseaza iti pot da cateva sfaturi in legatura cu ce poti cumpara si de unde ca sa iesi cel mai ieftin si sa iasa si o treaba ca lumea

Comment

salutare si La Multi Ani!!
      fiind mai nepriceput in domeniul muzicii as avea si eu 2 intrebari:
      1.pt ce se folosesc difuzoarele alea micute(tweeterele),cum se leaga si cate imi trebuiesc?
      2.ce sunt inelele mdf si ce rol au?
      daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator
      multumesc anticipat

Comment

crazy_gaby salut pe mine ma intereseaza ma poti ajuta merci
        Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Originally posted by adi_b View Post
          salutare si La Multi Ani!!
          fiind mai nepriceput in domeniul muzicii as avea si eu 2 intrebari:
          1.pt ce se folosesc difuzoarele alea micute(tweeterele),cum se leaga si cate imi trebuiesc?
          2.ce sunt inelele mdf si ce rol au?
          daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator
          multumesc anticipat
          1. au rolul de a reda frecventele inalte
          2. se folosesc pentru atat pentru a putea monta difuzuzoare mai mari decat ar permite locasele standart ale masinii cat si pt rigidizarea prinderii acestora

Comment

Originally posted by Parad0x View Post
            1. au rolul de a reda frecventele inalte
            2. se folosesc pentru atat pentru a putea monta difuzuzoare mai mari decat ar permite locasele standart ale masinii cat si pt rigidizarea prinderii acestora
            merci de raspuns Paradox
            ok,pana aici am inteles,dar de legat cum se leaga...in paralel cu difuzorul sau in serie?
            trebuiesc sa fie de o putere anume sau pur si simplu cumpar tweerere?
            iar la boxele din spate,care sunt ovale, mai sunt 3 dif micute,sa le scot din circuit ca sa pun tweeter sau nu trebuie sa pun si la astea ?

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google