Exista Antifurt Pentru Stergatoare?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Exista Antifurt Pentru Stergatoare?

Salut
    De o luna si ceva tot cumpar stergatoare pt ca mi le tot fura. Sunt la al 3 lea set de stergatoare la 8-9 ron lamela. Stie cineva un sistem antifurt pt stergatoare?
    Setul acesta l-am prins cu soricei acum sa vedem cat o sa dureze.
    Aveti ceva idei?
    Last edited by valeriuciprian; 2 December 2009, 06:41.
    From Miami 2 Ibiza
    Voucher
    http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

bagati in masina stergatoatele seara... nu cred ca o sa iti sparga masina sa ti le ia ...
    http://www.loganclub.ro/forum/member.php?u=18685

Comment

In comert nu am vazut asa ceva...poate daca faci un sistem antifurt artizanal dar va fi tiganie...
      Vad ca esti din Bucuresti...cand parchezi masina sigur nu incurci pe cineva sau i-ai luat locul de parcare altcuiva?
      sigpic

Comment

Singurul antifurt e cel care il folosesti deja cu soriceii sau ai putea folosi ideea asta bagi un surubel dupa suportul de prindere al stergatorului asta in cazul in care piciorusul stergatorului vine sub cotul metalic, nu mai stiu cum arata exact prinderea
        Attached Files
        sigpic

Comment

cu locul de parcare nu cred ca se pune problema pt ca au fost furate in locatii diferite: sf gheorghe si dristor.
          cred ca o sa incerc si faza cu surub sa vedem ce iese.

ce este trist ca prima pereche furata erau noi de 1 zi )
          From Miami 2 Ibiza
          Voucher

Comment

Ce ghinion ai,si in ziua de azi se mai fura stergatoare?Pff..
            Dar ti le ia noaptea?Sau in ziua mare?
            PS:daca noaptea,ia-le si pune-le in portbagaj,alta solutie nu prea ai.
            PPS:nu te va ajuta alarma cu nimic ;).
            sigpic

Comment

mai in gluma mai in serios, pune in parbriz o foaie care sa semene cu o cipie xerox dupa un permis de port-arma. si vezi ca adresa din foaia aia sa corespunda cu zona in care iti parchezi masina.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

crezi ca ala care le fura are prea multa scoala ca sa se apuce sa citeasca noaptea ce scrie pe o fituica de pe bord?
                mai bine pune niste resturi de oase langa masina sa se adune vreo doi caini sa ti-o pazeasca.
                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

aaa s-a evoluat in romania? au trecut la furat stergatoare? cred ca in curand o sa incepem sa ne laudam daca nu ne gasim masina pe butuci.

daca ti se intampla noaptea, urmeaza sfatul celorlalti, deranjeaza-te si scoate-le.

Comment

Of,Of,Of ce bine o fi de cei care stau la curte si isi baga masina in propriul garaj si nu duc grija masinii aflate in fata blocului ca o fura,o sparge,o zgaraie sau ca o loveste vreun betiv aflat la volan noaptea in parcarea din strada sau de pe trotuar.
                    Sincer ii invidiez,,,,Dar o sa fac tot posibilul ca sa scap de bloc si sa stau la curte si cu asta am scapat de grija hotilor....
                    Momentan am o alarma care cat de cat isi face datoria si pana acum nu am avut probleme cu stergatoarele furate peste noapte sau zi.(Doamne fereste)
                    Last edited by Ivan Marian; 2 December 2009, 14:52.

Comment

prima pereche care era veche de O ZI !!! a fost furata la 9 dimineata cand m-am dus la facultate si am parcat masina in zona SF GHEORGHE (zona are un nivel ridicat de "brazilieni") iar a 2 a pereche in zona dristor (prosper) pe la orele 18-19.
                      prima pereche de stergatoare lamela nu am avut probleme cu ele sa fie furate sau etc si stau in pantelimon (cartier cu mare renume). probabil din cauza faptului ca in carligul stergatorului se mai punea o clema ce tinea iar tot ansamblul era intr-un fel de carcasa de plastic (marca stergatorului flexio)
                      am pus soricei aia macar sa se chinuie cand le vor fura. daca si perechea asta ori trec la stergatoare clasice ori le bag in fiecare seara in masina.

dupa asa experiente cum sa te uiti frumos la unu care vinde stergatoare fara ambalaj la semafor. te gandesti ca poate el este cel care ti le-a furat )... nu iti vine sa te dai jos la el sa ii rupi un pic picioarele ?

acum ce mai urmeaza sa se mai fure emblema de la masina? aerul din anvelope? romania asta
                      From Miami 2 Ibiza
                      Voucher

Comment

daca ai dinalea stil blade....ai putea sa pui super glue pe partea aia din plastic care se inchide sa ascunda prinderea. no so mai deschida in veci....si daca vrei sa deschizi cand se va uza...rupi..ca tot le arunci.
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Te-ai gandit sa te semnezi pe ele?Cand dai de un vanzator la intersectie le verifici daca sunt ale tale ii rupi dintii... Indicat ar fi sa pui dalea care seamana cu stock asa nu ar zice drogatii ca sunt "scumpe"
                          sigpic

Comment

Sall colegi nu trebuie sa va mai mire nimic in Romania.La mine au plecat tai -tai 2 seturi de pleoape.M-am gandit sa-mi duc acasa si capacelele de la ventilul de la roti cine stie poate o fi tentant si ala?

Comment

In loc sa fure de la proprietari cu stare foarte buna fura de la noi astai cu loganuri!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google