Ornamente de bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

arata super...:| dar nah daca exista riscul.. ca sa se dezlipeasca.. nu prea mas:| incumeta sa le cumpar astept pareri pentru cei care si-au achizitionat;)
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

Am dat comanda pe site, m-au sunat si joi trebuie sa ajunga ornamentele.Pe site, la descriere, specifica ca rezista la temperaturi inalte.
      Masini

Comment

Pune ceva poze dupa ce le primesti si cum se potrivesc poate imi achizitionez si eu
        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
        Enter the Matrix

Comment

salutare, inelele de la bord se pot scoate le decapezi cu benzina sau tiner si le vopsesti cu SPRAY in ce culoare vrea fiecare,le am GRY METALIZAT ca cele de fabrica intra si vezi pozele din interior

Comment

baieti exista vreo vopsea speciala cu care se pot vopsi ornamentele care sunt pune din fabrica ?

Comment

Se pot da cu un spray de vopsea sau chiar cu pensula, dar mai intai trebuiesc degresate si date cu Primer.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Azi mi`a venit masina si am lipit ornamentele de bord, imi place cum arata, singura problema este ornamentul pentru cosola centrala, este cam stramb. Oricum schimba aspectul bordului.Am sa pun si poze zilele astea
                Masini

Comment

pai grabeste-te cu pozele ca sunt curios cum arat...si sa faci in detaliu la fiecare..:d pls pls...noroc
                  0.9 tce SL plus

Comment

Originally posted by andrei View Post
                    Se pot da cu un spray de vopsea sau chiar cu pensula, dar mai intai trebuiesc degresate si date cu Primer.
                    intradevar trebuie spalate bine iar eu am folosit acetona, banuiesc ca are acelasi efect

iata cum arata la mine cu cativa ron, culoarea o puteti alege binenteles daca le faceti singuri
                    Attached Files
                    Last edited by andrei; 3 January 2008, 00:16.
                    sigpic

Comment

aha..a iesit bine...din poze se vede foarte bine ...sa ai gija sa nu le zgarii
                      0.9 tce SL plus

Comment

Originally posted by iooon_cug View Post
                        aha..a iesit bine...din poze se vede foarte bine ...sa ai gija sa nu le zgarii
                        ideea este ca dupa vopsire este bun si un strat de lac pentru protectie
                        toata operatia a durat vreo 2 ore ceea ce cred ca nu este greu
                        sigpic

Comment

Manerele de la usi le-ai demontat ? A trebuit sa scoti toata fata de usa ?
                          Ce culoare(cod) are spray-ul ala ?

Comment

astfel de ornamente am vazut la firma ADOS din Brasov (www.ados.ro)
                            vad ca nu mai apar pe site-ul lor, daca am timp trec pe la ei si va informez ce au... ;)
                            CsB
                            Ambition 1.6 MPI

Comment

Originally posted by PaulP View Post
                              Manerele de la usi le-ai demontat ? A trebuit sa scoti toata fata de usa ?
                              Ce culoare(cod) are spray-ul ala ?
                              da am demontat manere de la usi, nu trebuie sa scoti nimic decat desfaci un surub, codul nu il mai stiu ca nu mai am sprayul. NU SE SCOATE FATA DE USA
                              sigpic

Comment

si eu le-am facut cu argintiu met lam ales cu ajutorul paletei de culori din magazinul respectiv am luat paleta si am mers la masina si am comparat cu cea de la cesul de km si a esit nr 1

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google