Originally posted by petroman
View Post
Ornamente de bord
Collapse
X
-
Originally posted by petroman View Postsi eu le-am facut cu argintiu met lam ales cu ajutorul paletei de culori din magazinul respectiv am luat paleta si am mers la masina si am comparat cu cea de la cesul de km si a esit nr 1
Comment
-
Originally posted by iuly75 View Postfrumos petroman chiar daca nu am putut mari imaginile,din ce vad la tine se apropie si de culoarea de pe consola centrala?
Comment
-
Originally posted by iooon_cug View Postnici eu nu pot marii img lui petroman....spune ca e o erroare..
Comment
-
-
Intr`un final am facut rost de poze.Unele ornamente sunt lipite cam stramb...
Comment
-
Originally posted by petroman View Postfrate da ala e autocolant
crezi ca nu se dezlipeste intimp (poate chiar de la silicon sau de la lustruitul bordului) - si sub presuri ai nailon? mai fain cred ca erau presuri tavita din cauciuc. Nu?
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View PostAu un adeziv prost si cu timpul se dezlipesc,si sincer nu imi plac,dar asta este parerea mea,fiecare pune ce ii place.O masca consola centrala Prestige + un set de inele argintii costa 110 roni si este mult mai eleganta aceasta modificare.Parerea mea.
Nu stiu cum le-ati lipit voi dar aceste ornamente se lipesc la cald, de preferat de catre cunoscatori, asa cum am facut eu si sunt asezate foarte bine(adik drepte). Masina mea, Logan 1.4, e taxiu, ruleaza 24 din 24 pe strada, acum iarna caldura este folosita intens(prizele de aer frig) si nici gand sa se dezlipeasca, sunt foarte multumit de ele. Nici cu siliconul nu e nici o problema, siliconez bordulcel putin o data pe zi. Clientii le apreciaza...
Comment
Comment