Ornamente de bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by petroman View Post
    si eu le-am facut cu argintiu met lam ales cu ajutorul paletei de culori din magazinul respectiv am luat paleta si am mers la masina si am comparat cu cea de la cesul de km si a esit nr 1
    eu am ales la ochi, asa am vrut sa-mi iasa culoarea, inrealitate se vede frumos un argintiu metalizat(e putin mai aprins decat la ceasurile de bord de pe logan)
    sigpic

Comment

si eu le-am facut cu argintiu met lam ales cu ajutorul paletei de culori din magazinul respectiv am luat paleta si am mers la masina si am comparat cu cea de la cesul de km si a esit nr 1
      uite si poza se pare ca nu merg
      Attached Files

Comment

uite si poza se pare ca nu merg
        frumos petroman chiar daca nu am putut mari imaginile,din ce vad la tine se apropie si de culoarea de pe consola centrala?
        sigpic

Comment

nici eu nu pot marii img lui petroman....spune ca e o erroare..
          0.9 tce SL plus

Comment

Originally posted by iuly75 View Post
            frumos petroman chiar daca nu am putut mari imaginile,din ce vad la tine se apropie si de culoarea de pe consola centrala?
            sper sa mearga - pozele daca nu uitativa aici(asta e toata masina http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ice-t1555.html )
            Attached Files

Comment

Originally posted by iooon_cug View Post
              nici eu nu pot marii img lui petroman....spune ca e o erroare..
              e jale mare cu pozele astea uite ca merg astea
              Attached Files

Comment

http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ice-t1555.html GATA AM REZOLVAT oauuu

Comment

e jale mare cu pozele astea uite ca merg astea
                  pe acestea le-am vazut oricum e beton, a meritat efortul, bravo
                  sigpic

Comment

Intr`un final am facut rost de poze.Unele ornamente sunt lipite cam stramb...
                    Attached Files
                    Masini

Comment

frate da ala e autocolant
                      crezi ca nu se dezlipeste intimp (poate chiar de la silicon sau de la lustruitul bordului) - si sub presuri ai nailon? mai fain cred ca erau presuri tavita din cauciuc. Nu?

Comment

Pai in timp ...in timp se distruge si masina.Masina are 1 sapt, acuma are presuri...
                        Masini

Comment

frate da ala e autocolant
                          crezi ca nu se dezlipeste intimp (poate chiar de la silicon sau de la lustruitul bordului) - si sub presuri ai nailon? mai fain cred ca erau presuri tavita din cauciuc. Nu?
                          ma refer la maxim un an (de cate ori dai bordul cu silicon intr-un an)dar nu arata rau e f OK eu doar ma refeream la riscul de a se dezlipi si dupa aia....

Comment

Asta este, desi par rezistente.Dar nu stiu daca nu le dau eu jos intr`un an.
                            Masini

Comment

sa stapanesti sanatos masina si cat mai multi km fara evenimente

Comment

Originally posted by dan.gutu View Post
                                Au un adeziv prost si cu timpul se dezlipesc,si sincer nu imi plac,dar asta este parerea mea,fiecare pune ce ii place.O masca consola centrala Prestige + un set de inele argintii costa 110 roni si este mult mai eleganta aceasta modificare.Parerea mea.
                                Salut
                                Nu stiu cum le-ati lipit voi dar aceste ornamente se lipesc la cald, de preferat de catre cunoscatori, asa cum am facut eu si sunt asezate foarte bine(adik drepte). Masina mea, Logan 1.4, e taxiu, ruleaza 24 din 24 pe strada, acum iarna caldura este folosita intens(prizele de aer frig) si nici gand sa se dezlipeasca, sunt foarte multumit de ele. Nici cu siliconul nu e nici o problema, siliconez bordulcel putin o data pe zi. Clientii le apreciaza...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google