Ornamente de bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by wener View Post
    Salutari, are cineva de vanzare grilele de aerisire de culoare alba k la prestige.Le caut de ceva vreme dar nu le-am gasit sau daca nu cu ce le vopsesc? MULTUMESC
    NR TEL 0766447774
    Pune o poza cu ce vrei?Poate te pot ajuta.
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

@terran75:te rog imi poti spune ce si de unde ai luat materialul acela(imitatia de piele) si cum ai facut ca sa o lipesti.sau era de-a gata taiata si tu doar ai aranjat-o.eu am un ph2 si nu stiu daca se gaseste de-a gata sau trebuie sa o decupez eu

Comment

materialul este autocolant imitaie de piele si se gaseste la librarii, se vinde la metru liniar aprox 5 lei metrul (1m/0.5m). se taie o bucata de colant putzin mai mare decat este consola, se dezlipeste de foaia aceea care protejeaza lipiciul si se aseaza pe o masa lucioasa cu lipiciul inspre sus binenteles, (eu am prins colturile colantului cu scotch pt ca nu statea intins pe masa) apoi asezi consola pe colant dupa ce ai degresat-o inprealabil cu alcool sanitar, dezlipesti colantul de pe masa impreuna cu consola, crestezi putin cu caterul in zonele unte vin butoanele si unde sunt spatii goale (cdplayer, butoane geamuri, etc) dupa care cu un feon la cald (nu foarte fierbinte pt ca se distruge colantul daca insistati numai intro singura zona) se incalzeste usor si se prelucreaza cu degetele colantul pentru a lua forma consolei, daca nu o incalziti suficient nu se muleaza daca o in calziti foarte puternic o deteriorati. Colantul are in compozitie plastic. Spor la lucru sper sa va fi fost de folos cu ceva...

Comment

...mie unu imi place cum a iesit...mai ramane sa vedem cum si cat rezista asa...suprafata consolei fiind lucioasa cred ca o sa tina...oricum buna treaba terran75

Comment

aha am crezut ca era vinilin direct pus pe consola.am vazut o chestie interesanta la tv,pur si simplu cu un motor invelea piesa in vinilin.era pusa piesa intr-un fel de suport(in cazul nostru consola)peste pusa o fasie de vinilin incalzita iar cu ajutorul unui motoras se tragea vinilinul peste piesa,iar acesta se mula direct pe formele piesei.oricum am crezut ca e vinilin si la tine,asa autocolant(care practic e o hartie plasticata/cauciucata) numi prea vine sa pun.daca a inteles cnv despre ce vb sau stie cum s-ar putea face,il rog sa-mi spuna si mie ce si cum
            terran75 de cat timp si autocolantul lipit si cum s-a comportat?are vreo problema cu siliconul?deterioreaza cumva?
            Last edited by nonameyet; 19 August 2009, 22:17. Reason: dublu post

Comment

Sa stiti ca pana acum sa comportat foarte bine si a ramas la fel ca dupa ce l-am lipit, nu sa dezlipit deloc, l-am intins si putin mai tare, excesul de colant care a ramas in interiorul orificiilor (butoane...cdplayer) nu l-am idepartat ci l-am lipit pe interiorul console (adica pe parte din spate) tot cu feonul. Singura curbura care mi-a facut 2 cute foarte micutze care nu se observa daca te uiti numai foarte atent din partea volanului spre curbura de sus cea care duce in clema de sus din partea stanga, insa nu prea este vizibila acea zona, in schimb in partea opusa (in dreapta) curbura aceea de sus cu clema de prindere nu estea asa agresiva si nu a are acea buza in jos, acolo a iesit perfect iar pe totalul lucrarii sunt multumit de cum a iesit. Fata de griul acela care denota un aer de plastic ieftin.

Comment

sincer nu am io treaba cu loganul ...dar la capitolul interioare ma mai pricep ca le-am facut pe ale mele de la mashina ... merge cel mai bine vinilin (piele artificiala) lipita cu prenadez ... pe suportul de plastic ... da si bine ...se muleaza beton si chiar tzine ...am avut asha ceva pus pe mashina 4 ani ... si inca se prezinta bine ... si sincer la consola de la logan ... nici nu ai prea multe curburi ... dar trebuie sa ai grija cand faci taieturile pt butoane ...

Comment

lancer curburi sunt foarte multe la consola de phase 2 (logan restilizat), spre deosebire de vechea consola care are numai linii drepte si care scuza-ma e joaca de copiii pe langa cealalta. La consola noua daca nu intinzi colantul si nu-l mulezi perfect ai sanse sa se dezlipeasca sau sa faca cute.

Comment

Originally posted by terran75 View Post
                    lancer curburi sunt foarte multe la consola de phase 2 (logan restilizat), spre deosebire de vechea consola care are numai linii drepte si care scuza-ma e joaca de copiii pe langa cealalta. La consola noua daca nu intinzi colantul si nu-l mulezi perfect ai sanse sa se dezlipeasca sau sa faca cute.
                    colantul poate da ..dar eu vb de vinilin care parerea mea se muleaza si se intinde mai bine decat colantul ... la rece ma refer la incalzire nu prea shtiu cum reactioneaza colantul pt ca sincer nu am colantat la cald ...
                    sincer reactioneaza bine cu prenadezul si se inmoaie ... si apoi lipirea e o joaca de copiii ... si sincer intr-adevar consola aia la loganul nou are curbe dar tot un singur plan le are ... nu e in 2 sau in 3 ..))

Comment

Originally posted by brunetul View Post
                      Ms, dar inele am din fabricatie, e logan kiss fm. Oranmente de genul: http://www.autoaccesorii.ro/standard....php?parent=59

Acuma nu stiu daca aveam voie sa nu sa pun linkul ..

Ms, dar inele am, e logan kiss fm.Ma refeream la ceva de genul :
                      Am gasit pe site-ul lor. 180 RON exact ca in poza. Uite link : http://www.dacia.ro/#/oferte-special...accesorii.html

Comment

re

Am eu de vanzare niste accesorii pt volan si pt schimbator
                        Pentru detalii dati PM

Comment

ce parere aveti despre montarea in spatele ramelor manerelor de deschidere usi sau/si in spatele inelelor aeratoarelor bordului a unor rame/inele luminoase cu led-uri alimentate din circuitul luminilor de pozitie ?

Comment

revin cu poze !
                            Attached Files

Comment

foarte frumos...se gasesc asa ceva sau le-ai facut tu?

Comment

le-am imaginat si am reusit sa le realizez...ma bucur ca-ti plac !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google