If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Hello, m-am uitat pe forum la pozele cu masinile voastre si am vazut ca unii useri au ornamente de bord, eu am tot cautat si am incercat sa dau comada pe internet dar nu au venit. Daca ma puteti ajuta sau stiti de unde [pot lua din timisoara ....
aha.....si eu as vrea de aste..dar nu mahon.....as vrea ceva imitatie aluminiu...am gasit pe o pagina de net...nu mai sthiu exact...care..pretul era de 75ron parca....daca o sa gasesc in iasi la mie si e pret mai mic vb....imi plac astea...mai ai alte poze cu asa ceva...adica in special cu aia de la bord????
pe autoaccsorii ei spun ca setul contine urmatorele piese...."priza aer, ceasuri bord, consola casetofon, gura aerisire, consola schimbator viteze, torpedo".cu astea toate as vrea sa vad poze...nu sthiu la ce se refera toate
Priza aer = grila de pe bord, prin care iese aerul, langa parbriz.
Ceasuri bord = zona de plastic din jurul ceasurilor de bord.
Consola casetofon = fatada consolei centrale.
Gura aerisire = aerator.
Consola schimbator viteze = consola dintre scaune.
Torpedo = usa torpedoului.
Am facut comanda, sunt curios daca ma vor contacta telefonic in 24 de ore. Cu tot cu transport produsul a ajuns la 93 lei.Am comandat decor interior MAHON. Loganul meu este rosu, la fel si scaunele ( rosu cu negru) deci cred ca i se potriveste cel mai bine MAHON
dan.gutu, ai ceva experiente neplacute? sa stiu la ce sa ma astept
Au un adeziv prost si cu timpul se dezlipesc,si sincer nu imi plac,dar asta este parerea mea,fiecare pune ce ii place.O masca consola centrala Prestige + un set de inele argintii costa 110 roni si este mult mai eleganta aceasta modificare.Parerea mea.
Daca e asa e cam nasol,ce-ar fi sa-ti gasesti ornamentele pe jos dupa ce ai lasat masina in soare o zi(cod galben).Consola centrala+inele argintii sper sa le iau cu tot cu Prestige.
Daca e asa e cam nasol,ce-ar fi sa-ti gasesti ornamentele pe jos dupa ce ai lasat masina in soare o zi(cod galben).Consola centrala+inele argintii sper sa le iau cu tot cu Prestige.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment