Ornamente de bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu le`am lipit la cald dar le`am lipit stramb, deci vina mea.
    Masini

Comment

[QUOTE=petroman;52377] (de cate ori dai bordul cu silicon intr-un an)QUOTE]

Eu o am de 2 ani si nu am dat deloc cu silicon pe bord
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

nici eu nu folosesc silicon pt bord si nu recomand la nimeni silicon , servetelele umede de la plus sunt bune nu ramane nici o urma nici mizerie in crapaturi de la silicon in timp si culoarea bordului se schimba va zic k am folosit si eu silicon pe bordul masini silicon= bord mizerabil in timp
        ym! dorinu2005@yahoo.com
        BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

Eu am oroare de gri-ul ala de la consola centrala, nici nu se pune problema sa-mi vopsesc aeratoarele cu bronz. In primavara o sa fac tot posibilul sa in colatez consola cu o culoare asemanatoare bordului sau daca nu, negru. Si de grila aia din fata as vrea sa scap, strica tot aspectul masinii. In afara de jante nu vreau nimic cromat pe masina. Fiecare cu gusturile lui.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by brunetul View Post
            Intr`un final am facut rost de poze.Unele ornamente sunt lipite cam stramb...
            Nu te supara pe mine,sa deslipesti ornamentele alea imediat,tu nu vezi ce bord frumos,volan piele,maciulie cu piele, banuiesc ca este kiss,si te-ai apucat sa lipesti prostiile alea, sa nu imi iei in nume de rau dar este mai frumoasa masina fara alea.
            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Buna la toata lumea Daca ma poate ajuta si pe mine cineva. Caut ormanentele de la grilele de aerisire m-ar interesa de culoare alba k la prestige. Unde pot gasi asa ceva .O adresa ceva

Comment

salut baieti mi-am vopsit anul trecut inelele si am vopsit si partea mobila.Acum intrebare: Unde gasesc partea mobila ca mi s-au cojit de la caldura.Vreau 4 bucati noi sa nu le mai vopsesc.Inelele ai ramas la fel nu au nimic.

Comment

Eu la toate masinile pe care le-am avut in ultimii 14 ani le-am dat regulat bordul cu silicon si nu mi s-a decolorat niciodata si nici n-a crapat. Asta fac si la logan de aproape 4 ani si totul ok. Nu stiu daca are importanta dar folosesc aceeasi firma de spray (nu dau nume ca nu fac reclama), e destul de scumpa. O data am luat ceva ieftinitura si pe langa ca mirosea groaznic (miros ocean parca ) curgea si era putin lipicioasa.

Comment

Pune o poza daca poti sa vedem si noi despre ce este vorba.

Comment

@fulau: Poti cumpara tot aeratorul, de la dealer, cu 5 euro/bucata. Numai partea din mijloc nu se gaseste.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Salutari, are cineva de vanzare grilele de aerisire de culoare alba k la prestige.Le caut de ceva vreme dar nu le-am gasit sau daca nu cu ce le vopsesc? MULTUMESC
                        NR TEL 0766447774
                        Last edited by wener; 7 May 2009, 12:38.

Comment

postez si eu 2 poze cu consola centrala imbracata in imitatie de piele (colant plasticat), in realitate arata mult mai bine decat se poate vedea in poze[IMG]C:\Users\Dragon\Documents\Imag086[/IMG]

Comment

terran75 unde sunt pozele?
                            Vezi sa nu fie poza mai mare de 1500/1500 ,ca marime.
                            Si asteptem poze.
                            sigpic #

Comment

scuze dar am si o problema cu sistemul de operare de nu-mi incarca url-urile imaginilor, iar rezolutia acestora este de 1600\1200. O sa mai incerc sa le postez. Scuze

Comment

Last edited by terran75; 29 July 2009, 09:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google