Si eu le`am lipit la cald dar le`am lipit stramb, deci vina mea.
Ornamente de bord
Collapse
X
-
nici eu nu folosesc silicon pt bord si nu recomand la nimeni silicon , servetelele umede de la plus sunt bune nu ramane nici o urma nici mizerie in crapaturi de la silicon in timp si culoarea bordului se schimba va zic k am folosit si eu silicon pe bordul masini silicon= bord mizerabil in timpym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Eu am oroare de gri-ul ala de la consola centrala, nici nu se pune problema sa-mi vopsesc aeratoarele cu bronz. In primavara o sa fac tot posibilul sa in colatez consola cu o culoare asemanatoare bordului sau daca nu, negru. Si de grila aia din fata as vrea sa scap, strica tot aspectul masinii. In afara de jante nu vreau nimic cromat pe masina. Fiecare cu gusturile lui.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by brunetul View PostIntr`un final am facut rost de poze.Unele ornamente sunt lipite cam stramb...LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Eu la toate masinile pe care le-am avut in ultimii 14 ani le-am dat regulat bordul cu silicon si nu mi s-a decolorat niciodata si nici n-a crapat. Asta fac si la logan de aproape 4 ani si totul ok. Nu stiu daca are importanta dar folosesc aceeasi firma de spray (nu dau nume ca nu fac reclama), e destul de scumpa. O data am luat ceva ieftinitura si pe langa ca mirosea groaznic (miros ocean parca ) curgea si era putin lipicioasa.
Comment
-
@fulau: Poti cumpara tot aeratorul, de la dealer, cu 5 euro/bucata. Numai partea din mijloc nu se gaseste.
Comment
Comment