Ornamente de bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

flytomefly ,de ce ne amagesti si nu ne spui si noua cum ai realizat inelele acelea din leduri si cum le-ai prins ,fa si tu un filmulet sau niste poze mai detaliate te rog frumos

Comment

nu este o amagire, ele exista si le poti vedea si in imaginile urmatoare facute ziua.Daca doresti amanunte putem detalia.Mai greu cu un eventual filmulet!
      Attached Files

Comment

Salut.
        Da-ne mai multe detalii.
        Arata bestial.
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

sunt inele din plexiglas prin care trece lumina emisa de led-uri.Ideia conteaza iar efectul este pe masura.Nu este foarte greu insa necesita o investitie si multa rabdare.Se aprind odata cu luminile de pozitie (deci si cu luminile bordului),iar senzatia este deosebita.

Comment

Salut.
            Si ma gandesc ca ai introdus leduri inauntru"normal altfel nu aveai cum",dar ideea e pe unde ai tras firele,ai gaurit conducta de redirectionare aer sau ai gasit o alta metoda?
            De unde ai cumparat plexiglas?Si cu cit?
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

daca scoti gura de evacuare a aerului din masca bordului vei vedea ca poti trage firele foarte comod pe partea exterioara a tubulaturii de ventilatie,iar in cazul manerului din usa ,acesta iti permite ,prin lungimea surubului de prindere ,sa pozitionezi inelul din plexiglas. Nu mai stiu pretul corect la plexiglas insa eu am avut cam 1/4 mp si am dat cca 40ron acum cateva luni.

Comment

Arta bestial. Un pret total ne poti da?
                sigpic
                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

in jur de 200 ron setul pentru 4 aeratoare si 2 manere usi (fata).Pentru toate 4 usile pretul este mai mare.Culoarea este la alegere,eu am folosit albastru.

Comment

tziganie
                    STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

mie imi place mult ;)
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google