Salut.Am si eu o intrebare care ma cam sacae de ceva timp.As dorii sa stiu(FOARTE MULT)la ce turatie intra turbosuflanta la logan dci la cel de 70 respectiv 85cp.Multumesc
Turbosuflanta
Collapse
X
-
-
-
se calamineaza in timp, cu vana egr cu tot. necesita desfacere si curatare. sau forja cativa zeci de km pana se desfunda toate depunerile. o sa fumege ca titanicul, dar nu mai conteaza.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Eu unu merg foarte calm la volan nu depasesc 90-95km\h in afara si in orasi de multe ori nu depasesc 1600turati(bine inteles schimb vitezele dupa 2000)si ma intreb daca ii dauneaza motorului sau suflantei cu ceva acest stil de condus al meu?(Dacia logan Prestige 1.5dCi85hp 2008)Cu multa stima
Comment
-
e turbina cu geometrie variabila de aia intra la 1900ture, daca esti atent in demaraj de la 2000ture o sa o auzi cum fluiera usor, si daca o s-o tii tot asa sub 2000 o sa-ti puste la primul itp cand ti-o tureaza aia, se umple de calamina si funingine, si boooom, am un coleg iti dau numaru lui sa-ti povesteasca, ce fain e
Comment
-
Am trimis din curiozitateun msg celor de la dacia cu aceiasi intrebare(la cat intra turbo)si am primit acest raspuns:''In legatura cu solicitarea dumneavoastra va informam ca turbosuflanata ce echipeaza vehiculele Dacia Logan se activeaza la 280.000 de rot/min pentru motorizarile de 70 cai putere si la 20.000 rot/min pentru motorizarile de 85 cai putere. Turatiile mentionate mai sus nu au legatura cu turometrul vehiculului''PAI EU CE SA MAI INTELEG?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Comment
Comment