intr-o luna o sa o vrei inapoi resoftata
Rescriere Calculator Injectii Cu Harta Originala
Collapse
X
-
Originally posted by ovidello13 View Post
am uitat sa va spun ca SC Flamicom SRL Rm Valcea m-a taxat cu suma de 150 ron si nu au putut sa-mi faca nimic la calculator(dupa cum am precizat mai sus), iar SC EMILIAN SRL Sibiu cu doar 56 ron, in 40 min au reusit sa-mi faca aceasta operatie pe acel calculator de injectii la care cei de la SC Flamicom SRL Rm Valcea se uitau ca la o nava spatiala
si tin sa va spun ca masina merge aproape impecabil, mai trebuie un reglaj de culbutori(i l-am facut eu odata dar nu prea bine)
Comment
-
Originally posted by ovidello13 View Post
am uitat sa va spun ca SC Flamicom SRL Rm Valcea m-a taxat cu suma de 150 ron si nu au putut sa-mi faca nimic la calculator(dupa cum am precizat mai sus), .........................
Eventual o bere pentru stradanie.
Comment
-
si de fapt zgomotul e de la tacheti...mare realizare. ai dat o cotarita de bani si ai si schimbat softul de pomana. ti s-a pus tie sa revii la hartile de fabrica si indiferent ce-ti ziceau altii, betmen, de la soft face
eh, se-ntampla, ce sa-i faci. acum la modul serios, o s-o vrei inapoi resoftata dupa cateva saptamani...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postnu mai scrie mirc ... sh,tz,k ...porcarii de astea
cu benzina de 95 riscul de a aparea detonatii e mult mai mare ...
ce nu inteleg este... de cand serviceul autorizat face chiptuning ... astea sunt balarii spuse de unu si de altu care vine la service sa resofteze .Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by Seba View Postsi de fapt zgomotul e de la tacheti...mare realizare. ai dat o cotarita de bani si ai si schimbat softul de pomana. ti s-a pus tie sa revii la hartile de fabrica si indiferent ce-ti ziceau altii, betmen, de la soft face
eh, se-ntampla, ce sa-i faci. acum la modul serios, o s-o vrei inapoi resoftata dupa cateva saptamani...
Comment
Comment