Rescriere Calculator Injectii Cu Harta Originala

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

intr-o luna o sa o vrei inapoi resoftata

Comment

adica astea sunt dezavantajele resoftarii ? zgomotele alea sau ce ziceai tu ? ))
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by ovidello13 View Post

am uitat sa va spun ca SC Flamicom SRL Rm Valcea m-a taxat cu suma de 150 ron si nu au putut sa-mi faca nimic la calculator(dupa cum am precizat mai sus), iar SC EMILIAN SRL Sibiu cu doar 56 ron, in 40 min au reusit sa-mi faca aceasta operatie pe acel calculator de injectii la care cei de la SC Flamicom SRL Rm Valcea se uitau ca la o nava spatiala
        si tin sa va spun ca masina merge aproape impecabil, mai trebuie un reglaj de culbutori(i l-am facut eu odata dar nu prea bine)
        Resofteaz-o unde trebuie cu 150 RON, cauta aici pe forum ;) si n-o sa mai ai necazuri!
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Originally posted by ovidello13 View Post

am uitat sa va spun ca SC Flamicom SRL Rm Valcea m-a taxat cu suma de 150 ron si nu au putut sa-mi faca nimic la calculator(dupa cum am precizat mai sus), .........................
          Si pentru ce ai mai dat 150 lei...?
          Eventual o bere pentru stradanie.

Comment

si de fapt zgomotul e de la tacheti...mare realizare. ai dat o cotarita de bani si ai si schimbat softul de pomana. ti s-a pus tie sa revii la hartile de fabrica si indiferent ce-ti ziceau altii, betmen, de la soft face
            eh, se-ntampla, ce sa-i faci. acum la modul serios, o s-o vrei inapoi resoftata dupa cateva saptamani...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
              nu mai scrie mirc ... sh,tz,k ...porcarii de astea
              cu benzina de 95 riscul de a aparea detonatii e mult mai mare ...
              ce nu inteleg este... de cand serviceul autorizat face chiptuning ... astea sunt balarii spuse de unu si de altu care vine la service sa resofteze .
              Cred ca nu era service Dacia. Era doar un service normal dar autorizat ca diferenta fata de alea de la coltul blocului.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Seba View Post
                si de fapt zgomotul e de la tacheti...mare realizare. ai dat o cotarita de bani si ai si schimbat softul de pomana. ti s-a pus tie sa revii la hartile de fabrica si indiferent ce-ti ziceau altii, betmen, de la soft face
                eh, se-ntampla, ce sa-i faci. acum la modul serios, o s-o vrei inapoi resoftata dupa cateva saptamani...
                au trecut 2 luni si nu mai vreau chiptuning, merge cam la fel

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google