salut. am facut prostia de a chip-ui loganelul meu 1.4mpi si dupa ce ca mi-a tras mai bine decat o saptamana apoi si-a revenit la normal, zgomotul mai intens al motorului si un alt sunet ca de evacuare desfacuta(undeva pe langa motor si atunci cand accelerez, iar daca mai ating putin ambreiajul se aude si mai tare si de-a lungul timpului se aude tot mai tare acum chiar si cu motorul cald)au ramas la fel din momentul remaparii.mai exact caut pe cineva din apropierea orasului Rm Valcea care stie sa rescrie harta originala a calculatorului de injectie.astept raspunsurile voastre
Rescriere Calculator Injectii Cu Harta Originala
Collapse
X
-
o sa ai surpriza ca dupa ce ti-o rescrie sa faca la fel.
cauta alte cauze...nu cred ca are nici o legatura,mai ales daca zici ca la inceput a mers.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
n-are a face softul cu problemele descrise. cauta-l pe cel care ti-a cipuit motorul si zi-i ca vrei softul original inapoi pe ea, dar, vorba lui xp, in afara ca o sa-ti traga mai slab ca acum, de zgomote n-o sa scapi.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by mike26ro View Postomule, poate vibreaza carcasa filtrului de aer. Ca si eu m-am confruntat cu aceeasi problema si am rezolvat-o cu 2 saibe
Comment
-
Am revenit cu noutati. Am fost cu masina la service autorizat dacia si mi-au spus ca e normal sa se auda motorul mai pronuntat pentru ca chip-tuningul e o imbunatatire si sunt exploziile din cilindre mai puternice.Plus ca daca remaparea e facuta bine(adica daca nu am detonatii cu benzina 95), nu afecteaza motorul absolut deloc(am inteles ca altii au detonatii si sunt nevoiti sa bage benzina cu cifra octanica mai mare).Si mi-au mai spus ca daca nu am ce face cu banii fara probleme imi rescriu calculatorul cu harta originala cu 150 lei.Deci in final m-am linistit dar tre sa-i fac si un dino test ca sa vad cati cai are in plus.
Apropos celalat zgomot ca de evacuare desfacuta era de la ambreiaj rezolvand prin desfacerea a 3 filete a piulitei de pe cablul de ambreiaj.Last edited by ovidello13; 21 January 2010, 16:13.
Comment
-
-
nu mai scrie mirc ... sh,tz,k ...porcarii de astea
cu benzina de 95 riscul de a aparea detonatii e mult mai mare ...
ce nu inteleg este... de cand serviceul autorizat face chiptuning ... astea sunt balarii spuse de unu si de altu care vine la service sa resofteze .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by ovidello13 View Postam fost ieri sa rescriu calculatorul cu harta originala si surpriza:nu mai poate umbla la calculator decat cel ce mi-a facut chip tuningul sau cei de la dacia pitesti.deci concluzia e ca cel ce mi-a facut remap-ul chiar a lucrat la dacia pitesti
si tin sa va spun ca masina merge aproape impecabil, mai trebuie un reglaj de culbutori(i l-am facut eu odata dar nu prea bine)
Comment
Comment