Motor 2.0 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by EUGEN2008 View Post
    eu zic sa te linistesti , vorbesti la nivel de fagaras unde intr-adevar cu 50 lei rezolvi o tipla pe talon la itp , dar daca iesi din fgs si din greseala te bangheste vre-un echipaj RAR undeva pe DN1 ori spre BV ori spre SB te leaga aia nebunia asta cu tunete si fulgere am avut-o toti la varsta ta , vorba lui cristi . 600 lire motoru , 100 euro transportul , esapamentul nu se potriveste , calculatorul de injectie cu uch-ul lui logan nu se potriveste , deci renunti din start la antidemaraj si inchidere centralizata , circuit racire - altul ! presupunand ca difera cate ceva, instalatia electrica - alti bani ca doar nu-s mufele identice , planetare - altele , daca-s alte planetare automat trebuie si alte fuzete, alte fuzete duc la alti rulmenti care duc la alti butuci de roata , dar parca fuzeta cu butucul nu se potriveste cu etrierul si cu discul de frana etc ,etc ....chiar crezi ca merita ? Ca sa ce? sa sfarsesti intr-un cap de pod sau intr-un pom ca franele si suspensia lui logan nu exista peste 100 la ora? si intr-un final te saturi de ea si vrei sa o vinzi ? cine se risca sa cumpere bolidul fara acte in regula? Daca tot vrei altceva vinde-o , pune diferenta si ia direct una cu motorul de 2 sau 2,5 l . Bafta!
    ai uitat cutia )
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by EUGEN2008 View Post
      eu zic sa te linistesti , vorbesti la nivel de fagaras unde intr-adevar cu 50 lei rezolvi o tipla pe talon la itp , dar daca iesi din fgs si din greseala te bangheste vre-un echipaj RAR undeva pe DN1 ori spre BV ori spre SB te leaga aia nebunia asta cu tunete si fulgere am avut-o toti la varsta ta , vorba lui cristi . 600 lire motoru , 100 euro transportul , esapamentul nu se potriveste , calculatorul de injectie cu uch-ul lui logan nu se potriveste , deci renunti din start la antidemaraj si inchidere centralizata , circuit racire - altul ! presupunand ca difera cate ceva, instalatia electrica - alti bani ca doar nu-s mufele identice , planetare - altele , daca-s alte planetare automat trebuie si alte fuzete, alte fuzete duc la alti rulmenti care duc la alti butuci de roata , dar parca fuzeta cu butucul nu se potriveste cu etrierul si cu discul de frana etc ,etc ....chiar crezi ca merita ? Ca sa ce? sa sfarsesti intr-un cap de pod sau intr-un pom ca franele si suspensia lui logan nu exista peste 100 la ora? si intr-un final te saturi de ea si vrei sa o vinzi ? cine se risca sa cumpere bolidul fara acte in regula? Daca tot vrei altceva vinde-o , pune diferenta si ia direct una cu motorul de 2 sau 2,5 l . Bafta!

tin sa te anunt ca nu tre sa faci nici o modificare la motorul de 2000 16v ,intra perfect pe planetarele de logan.
      Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

multumesc de idei si sfaturi! deocamdata de asta aveam nevoie! de niste idei concrete!
        de schimbat mai incolo nu acum ... mai dureaza ceva timp!!
        oricum am in cap chestia asta cu 2l 16v de ceva timp! si am tot intreabat in stanga in dreapta si nimeni nu stia nimic concret!
        sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

tare ...nexia...adica cielo sau tico sau matiz ))

"oricum am in cap chestia asta cu 2l 16v de ceva timp!"
          si cu siguranta acolo o sa ramana ...nu o spun cu rautate...dar sunt de ceva timp pe forum si m-am lamurit singur ca e greu sa schimbi motorul ;) si destul de costisitor...

@sony ...nu mai fi rau ))
          0.9 tce SL plus

Comment

ioon nu sunt rau sunt doar diabolic
            razvan ca si dimensiuni sau ce vrei tu planetarele s-or potrivi dar rezista la forta data de magnificu si legendarul 2.0 16Ve???

sigpic

Comment

mai, daca ai bani, pasiune si te si pricepi un pic, spor la treaba. dar ara omologare, daca ai vreun accident sau da unu in tine, cine te despagubeste? nimeni...o sa ai o gramada de ier vechi pe care poti sa te pisi linistit in fundul curtii. ori ai bani si faci totul calumea, caz in care iti luai din start o masina tare, ori te abtii de la casacdorii ori te risti cu morcovu'n cur la orice intersectie, orice depasire sau orice manevra riscanta facuta de vreun bou din trafic.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

se potrivesc dar pleci cu grija de pe loc nu in nori de fum
                Pain brings out the truth in us all...
                ...how much truth can you stand?

Comment

nu rezista! trebuie pus tot ansamblul:motor,cutie,planetare,instalatie electrica...

Comment

suspensii frane si alte maruntisuri dastea...

sigpic

Comment

Nu mai bine se i-a una bucata Clio RS si se schimba caroseria cu una de Logan. Cred ca se iese mai ieftin.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

rocri ma sunat chip foose cica te asteapta sai face o sportiva lu obama... hai fuguta , dute

sigpic

Comment

pai m-am gandit si la varianta de de la dezmembrari
                          dar nu stiu daca gasesc prin apropiere
                          poate pe la voi prin bucuresti

Comment

Pot sa-ti aduc oricand un RS complet... pret 3.000 E livrabil in 15 zile

Comment

mersi mult ggi78 !! uite ca am gasit si pe cineva care poate sa aduca!

Comment

pai mai bine vinzi loganu si iei clio....adica 3000 clio...+500-1000 euro montaj si alte porcarii = 4000 de euro.... hmmm....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google