If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut, am niste intrebari poate ma ajutati cu raspunsurile.
Ce inseamna DCI ? D stiu ca vine de la Diesel, CI ce inseamna?
Dar DCI I cu rosu ?
Motorul de tip k9k-k7 pana la ce turatii ajunge maxim ? (65cai\intercooler\turbo\adusa din Ungaria)
păi, jumătate de răspuns l-ai dat chiar tu: DCI- diesel common intercooler. 'I' roşu specifică faptul că motorul e cel de 85 cp, la aceeaşi cilindree de 1500cm3, faţă de variantele de 65 şi 70cp.
a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
Variante la literele DCI si TDI sunt multe.
La TDI- turbo, design, injectia ....D-arata cat de upgrade este interiorul acelei masini...gen-tapiterie piele,full electric...siguranta..
Asta e celalalt limbaj.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Eu cred ca e asa:
D-diesel (motorinar)
C-commonrail (rampa comuna)
I-injection (injectie)
...si apropo de ce se scria mai sus...." carbunar turbo"..fara intercooler..parca nu se pupa ceva. La logan ma indoiesc ca cele pe motorina sa nu aibe intercooler..indiferent de putere ..bafta si numa bene!!
Last edited by matheo66c; 20 December 2009, 16:33.
dci 65 turbina
dci 70 (68)turbina + intercooler
dci85 (86) turbina cu presiune marita+intercooler marit+pompa de injectie cu presiune marita+alte injectoare
De unde le scoti?
La dci de 85cp presiunea turbinei e cam aceeasi cu cea de 70cp...intercoolerul este la fel ca ala de 70cp...presiunea in pompa de injectie e marita.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment