Si uite asa ai aruncat 70 ron...
probleme cu scrumiera
Collapse
X
-
-
Solutia mea
Solutiile mele postate pe alt forum:
Prima, cea cu led prin scrumiera era mai eleganta putin, dar se stricase un contact. Apoi, prin nevoia de a avea lumina in toata zona respectiva de depozit, am adoptat a doua solutie, cea cu 2 leduri. Lumina nu deranjaza pentru ca ledurile sunt reglate sa bata spre motor.
Ledurile se pot aprinde pe pozitii sau pe contact pus - intial am pus pe pozitii, apoi am trecut pe contact deoarece mai stationam cu pozitiile stinse si era intuneric. Curentul se ia de la bricheta (bec/alimentarea brichetei).
Bafta!People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
Comment
-
cum mama dracu' va deranjeaza scrumiera la logan, cand sunt atatea altele de care va puteti lega ? ) sony, nu vreau sa-i tin partea lui spike, dar da-o'ncolo de treaba, plafoniera e chiar ok pt aia din fata...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by csebalyn View Postcum mama dracu' va deranjeaza scrumiera la logan, cand sunt atatea altele de care va puteti lega ? ) sony, nu vreau sa-i tin partea lui spike, dar da-o'ncolo de treaba, plafoniera e chiar ok pt aia din fata...
Comment
-
Originally posted by csebalyn View Postcum mama dracu' va deranjeaza scrumiera la logan, cand sunt atatea altele de care va puteti lega ? ) sony, nu vreau sa-i tin partea lui spike, dar da-o'ncolo de treaba, plafoniera e chiar ok pt aia din fata...sigpic
Comment
-
Originally posted by iuly75 View Postnu te supara dar pot spune ca e deranjant locul scrumierei, sunt fumator si totodata consumator de cafea si e naspa tare de tot sa tot ocolesti maneta de viteze mereu.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment