sal baieti.nustiu cati dintre voi sunteti fumatori?eu sunt.ma sacaie urmat problema ca nu exista nicio luminita in zona scrumierei.daca aveti acceasi probl.cum a-ti rezolvat-o sau daca vedeti vreo solutie.multumesc
probleme cu scrumiera
Collapse
X
-
Originally posted by mishadaca esti din bucuresti sa gasesc in targ la vitan scrumiere pt logan si solenza care atunci cand deschizi capacul se aprinde un led albastru...costa cam 10 lei"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Luminata,neluminata, scrumiera la Logan e pusa deamboulea, pana sa scuturi tigara in scrumiera , o lovesti de schimbator si cade scrumul pe mocheta. Eu deja am 2 gauri in ea. Am o luminita la capatul unui cablu care se infige in soclul brichetei, dar e o solutie stupida.
Tot caut o alta scrumiera pe care s-o pot atasa pe bord, dar inca n-am gasit .
Comment
-
Originally posted by CRISXLuminata,neluminata, scrumiera la Logan e pusa deamboulea, pana sa scuturi tigara in scrumiera , o lovesti de schimbator si cade scrumul pe mocheta. Eu deja am 2 gauri in ea. Am o luminita la capatul unui cablu care se infige in soclul brichetei, dar e o solutie stupida.
Tot caut o alta scrumiera pe care s-o pot atasa pe bord, dar inca n-am gasit .Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
Comment