Scaune Spate Se Pot Lasa In Fata Pt A Face Loc Mai Mare Porbagajului..?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scaune Spate Se Pot Lasa In Fata Pt A Face Loc Mai Mare Porbagajului..?

Ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum se lasa scaunele spate logan pt a mari capacitatea porbagajului?

ms

Daca e vorba de o berlina, acest lucru nu se poate face!
    Bancheta de demonteaza, dar, sunt intariturile de tabla intre portbagaj si habitaclu, care te impiedica !
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

se demonteaza si alea..cu putina vointa
      daca vrei sa cari cu masina i-ati un mcv

Comment

tiganie nu sunt banchete rabatabile, nu se rabateaza. decat in cazuri de maxima necesitate. aia nu de prosti au pus intariturile acolo, iar la sandero, cu bancheta rabatabila, sunt intarituri pe arcul caroseriei. oare de ce? cumva sa nu se deformeze la viraje/denivelari? cumva are rol de element de rigidizare acea traversa?
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

seba stii si tu ca romanu e inventiv...ce naiba..

Comment

pt ce iti tre porbagaj mai mare? ia-ti pick-up sau van daca vrei sa cari. eu am 1,98 inaltime si dau scaunul la max in spate, deci dupa mine ar fi cazul sa dau bancheta spate in portbagaj )))
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Si de unde vreti sa isi ia omu mcv,daca pe asta o are?

Myhayy mai bine le scoti si atunci o sa ai loc. Ca asa am facut si eu
              sigpic
              !

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google