Mufa Necunoscuta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mufa Necunoscuta

salutare , sunt nou pe forum asa ca nu ma injurati ca stresez cu intrebarii,
    1= de curand mi-am luat un logan ambiange din 2007 sh ...cu o problema nu mergea claxonul .... a doua zi am ridicat capota si am schimbat claxonul langa claxon am vazut ca langa firul care intra in claxon e o mufa cu 4 fire 2 negre si 2 maro care nu intra nicaieri ....de la ce ar putea fi??

2= ce riscuri sant sa montez un computer de bord ???

nu mai scrie mirc
    Last edited by skandal; 31 December 2009, 03:54.

Mufa este pentru proiectoare ceata... monteazal nu este absolut nici o problema

Comment

Salut.
      Mufa e posibil sa fie pentru proiectoare.
      Cu computerul de bord singurul risc e sa stai cu ochii pe bord tot timpul.
      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

NU este absolut nici un risc. Monteaza computerul de bord intr-un service undeva, nu la vasile de la vale sau la laura gaura. iar cablurile sunt pt proiectoare.(daca vrei sa iti pui poti sa le legi acolo sunt 2 + si 2 - )

Comment

cablul este de la proiectoare......in ceea ce priveste montarea unui computer de bord te sfatuiesc sa-l montezi intr-un service autorizat nu in spatele blocului.......cu Opel-ul Vectra ce ai facut?? ca parca e acelasi user pe care il aveai pe clubopel....
          TAXI M2O

Comment

dany_m2v - salut, vectra am vandut-o , acum am luat un logan ...

Comment

baiat destept... bravo!
              sigpic

Comment

mufa este de la proiectoare in ea se culeaza instaltia scurta pentru proiectoare....nu-i nici o problema daca este goala
                Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google