Logan Cu Sau Fara Servodirectie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

atunci hai sa iti zic asa: poti sa invarti pe loc volanul la maxim intr-o secunda cu podul palmei la 1310?
    sigpic

Comment

A, da, airbag pasager o sa pun. Lucrez in domeniu, si stiu ce inseamna airbeg (stiu si cat de periculos este, cunosc principiul de functionare ... si alte aemenea elemente.... deci aici nu cer lamuriri )

@bogdan, nu, nu pot sa fac asta, dar, dacia mea, comparativ cu cea pe care am facut scoala...(aceeasi generatie) are directia mult mai buna, si mai usor de manevrat. Acum 5 ani cand m-am urcat pe a mea, dupa cea de scoala am simtit o diferenta uimitoare....

Dar, asta etse singurul avantaj? Adica, diferenta de ture o face in principiu atragatoare doar la parcari...nu si in mers. Acum e important si ce spune snaky....
      Last edited by sebibv; 2 January 2010, 21:03.

Comment

Daca poti cu un deget sa invarti volanul la logan, atunci are servo sigurat
        Apropos de airbag, nu prea sare )
        Last edited by snaky_2004; 2 January 2010, 21:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

vezi ca multi au vrut sa puna airbag...abs..a/c .. si au niste scoruri de iti sar capacele...deaia spun....mai strange putin din burta ..sau mai asteapta cateva luni pana faci rost de acei bani ..si iei preferance..

Comment

NU, nu puteam cu un deget. Avea acel "arc" de revenire care era foarte puternic, mai puternic decat a mea.
            Banuiesc ca ai vrut sa spui ca airbag-urile nu se declanseaza usor....pai asta e bine, ar fi insa rau sa nu se declanseze la o decelerare puternica.
            In fine, 100 de euro pentru siguranta mi-i pot permite. Nu imi pot permite 400 doar pentru parcari mai usoare...aici vreau sa ajung. Nu sunt comod, si apreciez valoarea banului, dar....

@Loganu eu de felul meu sunt foarte speriat de lucrari facute de mantuiala, asa ca nu vreau sa pun nimic ulterior. Pot si fara aer, am decis asta. Sunt o persoana care nu castiga mult, sa zic mediu pe economie si trebuie sa imi fac si o viata personala...am doar 23 de ani, si nu imi iau masina pentru a atrage fete....vreau o masina pentru familie care sa nu ma ingroape in darorii.

Oricum, trebuie sa tin cont si de amortizarea masinii. Am spus ca nu o voi folosi foarte mult...(sau daca ma vad cu o masina care sa consume mai putin, si in care sa ma simt bine, lucrurile se vor schimba) insa, momentan, atat imi permit.

LE tocmai de-asta am postat pe forum ca e un subiect la care nu ma pricep. Nu am condus multe masini..de fapt doar a mea si inca o dacie pe injectie... (condus, ma refer la ceva peste 1000 e km, nu o tura de bloc, sau mutat 10 m)
            Last edited by sebibv; 2 January 2010, 21:13.

Comment

Nu! Airbagul , pur si simpu nu a sarit la impact frontal cu 70km/h.

Comment

Takata sau Autoliv?
                Glumesc, aia va fi mai mult o asigurare...morala, in caz ca doamne fereste se intampla ceva, sa nu am pe nimeni pe constiinta pentru 100E. cam la asta se rezuma.
                Sincer, mie imi este bine si cu frana clasica, fara servo, ma descurc foarte bine, deoarece am condus cativa km si nu am derapat niciodata in mod periculos, pentru ca am un stil de "pensionar", pentru a proteja motorul, care de cand avem noi masina, nu a fost niciodata reparat (14 ani).

Comment

Sau ai putea sa faci alta treaba, ai putea sa te gandesti la un Logan din 2007-2008, laureate (cu servodirectie si ac + altele). Mi-am aruncat doar un ochi pe un site cu anunturi vanzari masini sh si am gasit o gramada cu pret pana in 5000 E si pana in 30 000 km.

L.E. Iar diferenta aia de 1400 E, e programul rabla. Asta e... dai rabla cu cat o dai, dar ai o masina fara compromisuri in ce priveste dotarile.
                  Last edited by vitriol; 2 January 2010, 21:23.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

da, ai si tu dreptate, insa am discutat cu ai mei, si am zis ca vrem o masina noua. Nici nu stii ce cumperi, nici nu ma pricep, si am zis ca asa este mai bine.
                    Vreau sa simt mirosul de nou, vreaus a stim ca avem o masina noua...o chestie psihologica sau nu, dar ne dorim asta (eu si ai mei) pentru ca ii voi plimba si pe ei sau le-o voi da si lor, chiar daca masina va fi a mea.

LE oricum, am inteles pana la urma, ca ar fi mai bine cu SD chiar daca ma ingrop mai mult in datorii. Daca ar fi fost un sistem de "6 rate fara costuri " sau ceva aseanator ce bine ar fi fost. Oricum, sunt ca un copil care isi vrea jucaria. Stiu ca nu e in regula si ca ma va costa ulterior, dar... important este sa faci ceva cand iti doresti mai mult, nu?

LE prin rabla obtin 900 de euro...din care 500 taxa de poluare.
                    Last edited by sebibv; 2 January 2010, 21:25.

Comment

Eu votez langa servo pentru ca de ex. la o parcare unde n-ai loc si trebuie sa te dai inainte-inapoi de vro 5-10 ori acolo osati dai de volan cu capul, ca de ce n-ai pus servo.
                      Si eu am avut tot o dacie 1310 din 1988 si stiam toate problemele. Ma ducea de la puntul A la punctul B si atunci asta conta. Dar daca vrei o masina nou, sa fie cat de cat echipata ca modelul de baza nu prea are mai multe decat vechea dacie.

Daca eu acuma asi avea 6000 E in mina eu m-asi orienta dupa una sh (tot Logan) dar sa fie in garantie inca (1-2 ani) si sa nu aiba mai mult de 2-40.000km. Intradevar asa numai este chestia cu rabla dar ar fi o masina mai dotata poate si cu AC.

Succes in alegere!

Comment

a/c asta e te lipsesti de el...si alte cateva dotari...dar as alege preferance ...pentru ca are cateva dotari ..mici dar importante..un airbag pasager..un casetofon..geamuri electrice fata...tetierele in spate..servo

incearca si varianta 1.2 ...

Comment

da, am studiat si varianta 1.2, insa dupa ce am citit vreo...40 de pagini de forum, am ajuns la concluzia ca ar fi mai ok 1.4 (cu diferentele de taxa de poluare, consum, asigurari, si alte taxe).
                          LE casetofon am, si boxe imi cumpar...ma costa 100 ron sa le montez la dealer, plus ca vreau sa imi pun neaparat si alarma. deci am bagat si asta in costuri.
                          Last edited by sebibv; 2 January 2010, 21:33.

Comment

Succes in alegere, eu am mers pe ideea lui @vitriol il ultimul lui post si nu regret deloc.

Comment

Da, sunt ferm convinsa ca s-ar putea face o alegere excelenta in aceasta directie, insa in cazul meu, raportul risc/rezultat este nesatisfacator...asa ca...Abia astept sa se dea drumul la rabla ...si voi vedea cred la fata locului, pentru ca nu m-am convins 100% sa merg intr-o directie...o sa urmaresc in continuare forumul, si abia astept sa ma pot lauda

Comment

Nici eu nu am avut bani de una noua cum imi doream, insa am strans din dinti si am cautat pana am dat de ceea ce vroiam, dar SH.
                                Am gasit un Logan Ambition la 5000 Euro cu 17.000 km si sunt extrem de multumit.
                                Singura investitie in ea este bateria schimbata acum 3 saptamani, in rest este ca noua.
                                Decat sa stau in masina noua fara servodirectie si aer conditionat mai bine in una SH dar full.
                                Parerea mea este ca la vara o sa regreti amarnic hotararea luata acum, mai discutam atunci despre asta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google