Buna,ieri am avut parte de un incident cat se poate tampit,deoarece am lovit o bordura care a reusit sa-mi impinga in interior pragul din dreapta pe distanta cat tine usa dreapta fata incepand cu partea de jos a aripei fata.va rog daca se poate sa-mi spuneti si mie daca a mai patit cineva asa ceva si cam cum s-ar putea rezolva problema cat mai bine, ca mie mi se pare cam nasol de inlocuit pragul cu totul.Mentionez ca masina are casco,ce ziceti imi acopera asigurarea casco dauna ????Va Multumesc!!!!!
Problema prag dreapta, rog putin ajutor!
Collapse
X
-
pune poze ,ca nu imi prea dau seama ...dar oricum se face . Aceeasi problema a avut-o un vecin si sa dus la un servis si i-a facut-o pe casco...acum depinde cat de indoit este
-
imi imaginez cum e indoit pragul, la acea indoitura nu prea ai ce sa-i faci decat schimbat tot
ca sa-l indrepti, pana-i lumea nu mai iasa prag ok.
tabla e foarte groasa, ca sa o indrepte trebuie sa gaureasca si sa traga.
casco iti zice din start inlocuire, asta e
ai 3 variante:
1. casco si pui nou
2. te obisnuiesti cu ideea
3. pui un ornament de prag ca sa acoperi indoituraDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Poze o sa pun maine ca azi ninge foarte urat si nu prea am cum sa fac poze,partea care ma ingrijoreaza e ca mi-a zis cineva ca odata ce va fi taiat si sudat alt prag pe acolo va incepe imediat rugina sa apara oricat l-ar izola,voi ce ziceti chiar este asa?????Va multumesc foarte mult ca ati venit in sprijin cu idei si sugestii!!!!
Comment
-
baga ceara iar in praguri la concesionar sau ulei ars ca este mai iftin (mocca ) garantat de la soc a sarit vopseaua si ceara peacolo si incerca cu chit + vopsea + lac si data viitoare fii cu ochii pe bordura , la mine a iesit ok dar nu era asa de grav cum spui tu.
Comment
-
la vechea dacie tata baga ulei ars si cand a fost data la remat pragurile erau intregi fara rugina de speriat dacia aia era mai mare ca mine cu 2 luni adica decembrie 1975 si avea 300.000 de km si am luat pe ea 3800 ron pentru rabla la sandero , iar mecanicii din servisurile autorizate recomanda mai mereu ceea ce le convine lor si nu ceea ce trebuie cateodata ( sunt stanpatitu dupa un mecanic din servisu atorizat )
Comment
-
Daca este lovit prea tare nu merge remediat. Ti se recomanda inlocuire. EU zic sa nu va impacientati. Am pragul stanga inlouit de 4 ani . Nu se vede absolut nimic, doar ca meseriasii au uitat un lucru ESENTIAL. Dupa inlocuire sa bage ceara. Am avut putine urme de rugina ( ulterior au fost remediate ).sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment