Plasa fagure din bara si deflectoarele de aer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Plasa fagure din bara si deflectoarele de aer

De curand am avut un mic accident auto,si as dori sa stiu daca pot gasi separat plasa de jos montata pe bara de langa proiectoare si protectiile de plastic din spatele ei ,care sunt rolul acelor protectii ? cat costa ? cum se numesc ? daca se pot monta fara sa dai bara jos ?

carenajele de sub bara se gasesc separat, la fel si plasa fata...in jur de 30 lei bucata...

Comment

plasa de plastic tip fagure protejeaza radiatorul de pietre, pasari sau mai stiu eu ce, dar lasa aerul sa treaca pentru o buna racire.
      cele 2 deflectoare nu fac decat sa dirijeze aerul catre radiator.
      pretul pe deflector e aproximativ 20-30 lei iar plasa tip fagure depinde care o ai, de la MCV care-i dintr-o bucata sau de la berlina care e din doua bucati. aproximativ 80lei.
      preturile sunt de la reprezentanta dacia
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

cristi zi mi te rog de unde sa fac rost de 4 capace de prestije,janta.

am cumparat 4 jante noi si sant fara capace,fuk si acuma caut dupa capace ca inecatu,daca e ceva da un semn,pls
        Last edited by snoop; 3 January 2010, 17:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

[Quote = crististreulea; 487793] Plasa de vîrf din plastic fagure protejeaza radiatorul de pietre, pasari sau mai stiu eu ce, dar lasa aerul sa treaca pentru o buna racire.
          Cele 2 deflectoare nu fac decat sa dirijeze aerul catre radiator.
          Pretul deflector de aproximativ 20-30 de lei pe e IAR plasa vârful fagure O depinde de îngrijire AI, de la MCV de îngrijire-i dintr-o bucata sau de la berlina e Care din doua bucati. aproximativ 80lei.
          Preturile sunt de la reprezentanta Dacia [/ quote]

stii cumva se monteaza fara sa dai bara jos ? la alte magazine[maga zine] de profil nu se gasesc ? multumesc
          Last edited by sympi; 4 January 2010, 20:20. Reason: apare reviste in loc de magazine[

Comment

deflectoarele de aer tocmai le-am montat eu acum o saptamana da-i jos capacele de jos de la proiectoare si te chinui asa, au niste cleme care trebuiesc fixate in grila din fata se monteaza usor doar ca e pozitia nasoala ca stai cu capu sub masina
            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Originally posted by sympi View Post
              [Quote = crististreulea; 487793] Plasa de vîrf din plastic fagure protejeaza radiatorul de pietre, pasari sau mai stiu eu ce, dar lasa aerul sa treaca pentru o buna racire.
              Cele 2 deflectoare nu fac decat sa dirijeze aerul catre radiator.
              Pretul deflector de aproximativ 20-30 de lei pe e IAR plasa vârful fagure O depinde de îngrijire AI, de la MCV de îngrijire-i dintr-o bucata sau de la berlina e Care din doua bucati. aproximativ 80lei.
              Preturile sunt de la reprezentanta Dacia [/ quote]

stii cumva se monteaza fara sa dai bara jos ? la alte magazine[maga zine] de profil nu se gasesc ? multumesc
              Eu am un mare ghinion cu bara din spate in sensul ca asta vara ma lovit un bou in parcare (curtea institutiei) ,bou pentru ca era mort de beat ,el si-a spat tripla si si-a indoit aripa de la Volvo si mie mi s-au rupt 2 clipsuri de la sitemul de prindere ,acela care vine prins de aripa ,iar acum tot acolo alt istet mi-a facut deranj ,te rog spune daca stii cat costa saracia aia si unde o pot gasi ca la dezmembrari nu amgasit nici un logan.

Comment

stie cineva codul sau de unde se pot achizitiona separat doar deflectoarele de aer catre radiator?

Comment

Buna seara, sunt noua pe acest forum si am si eu niste nelamuriri, poate ma ajuta cineva.
                  Am Loganul de 2 ani jumate si am inceput sa am probleme, cind iau viraj total stinga face un zgomot destul de urit si mai am o nelamurire in privinta garantiei, o am pe 3 ani dar de exemplu daca ma duc acum cu problema pe care o am ma costa reparatia, mina de lucru si piesele????????? multumesc anticipat

Comment

sal mai constanta sunetu se poate auzi din cauza ca so fi desprins vreo protectie de pe interioru aripi si cand iei viraj freaca roata in cel mai bun caz sa nu cumva sa fie de la partea tehnica .... si cu garantia se rezulta la ce nu se incadreaza la (consumabile) bloc motor ,caroserie ....etc.
                    sigpic

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google