Originally posted by IancuMIC
View Post
A schimbat careva uleiul la cutia de viteze??
Collapse
X
-
Mda; in fine, uite ca cineva isi face o idee despre mine si ma judeca prin faptul ca am inlocuit uleiul la cutie inainte de 100 000km ; ciudat reper ti-ai ales. Culmea e ca sunt ...singurul tras de urechi, dupa ce zeci de useri au facut-o inaintea mea; topicul e foarte elocvent.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Daca asa a zis mecanicul,inseamna ca e ok.pana la urma carte este uleiul bun optr cutie?
Comment
-
-
Am schimbat si eu burduful spre cutie (planetara stanga) si cu aceasta ocazie am schimbat si uleiul care era destul de curat (masina are 40000km si 5 ani). Am bagat ulei TOTAL pt ca de asta aveau la Motorservice pe Nicolae Grigorescu cu toate ca eu vroiam ELF. Abia astept sa vad daca mai pica ulei pe la burduf (alt simering a lui peste ca si ala de la motor).Am trei luni garantie de montaj.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostPe la orificiul numerotat cu 2.
Se umple pana da afara pe la acel buson/fluturas.
Se strange cu simt de raspundere (cu degetele)
Comment
-
Originally posted by matrix View PostAm schimbat si eu burduful spre cutie (planetara stanga) si cu aceasta ocazie am schimbat si uleiul care era destul de curat (masina are 40000km si 5 ani). Am bagat ulei TOTAL pt ca de asta aveau la Motorservice pe Nicolae Grigorescu cu toate ca eu vroiam ELF. Abia astept sa vad daca mai pica ulei pe la burduf (alt simering a lui peste ca si ala de la motor).Am trei luni garantie de montaj.
Io asa am procedat in urma cu vreo 3 ani cand mi l-am schimbat la meridian sud si n-a comentat nimeni nimic, totu' a fost ok.
Comment
-
Comment