Am fost azi la service sa intreb,au spus ca la 60ooo km trebuie schimbat
A schimbat careva uleiul la cutia de viteze??
Collapse
X
-
Cred ca au zis ca e recomandat sa fie schimbat la 60.000 km, ca nu te obliga nimic sa-l schimbi.
Comment
-
Am un prieten care inginer ITP.El are un Solenza.El a schimbat la 120.000 km.Asa a spus ca arata jalnic uleiul.Eu personal nu am vazut dar sincer nu cred ca minteste baiatul.120.000 de kilometrii ii tot 120.000km/Mult de sa umblii cu masina sa faci atatia kilometri.Acuma depinde si de proprietar.Masina care cumpara dansul facea taximetrie pana cand cumpara el masina.Acuma decideti voi.
Comment
-
Ce bine era (ca la alte masini) sa fi fost cutia capsata, fara posibilitatea de schimb ulei. Nu v-ar mai fi mancat atata sa schimbati oloiu numai ca n-aveti ce face cu banii. )
Si cand te gandesti ca altii mai baga si aditivii lu' peste in cutie ))))
Comment
-
-
Nu se schimba la nici un 60.000 km, atata timp cat nu se mentioneaza asta in carnetul de intretinere.
Comment
-
Si uleiul din cutie ar trebui schimbat pentru ca isi pierde din proprietati ca orice ulei si pentru a se indeparta posibilele impuritati din cv care este destul de solicitata mai ales in oras. Eu unul pe la 45.000 km am sa-l schimb cu Mobil sau Castrol. Acum trebuie sa aflu ce cantitate si ce densitate are.sigpic
The MVP
Comment
-
Este ulei sintetic pentru transmisie care insa nu este supus la un regim atat de dur precum uleiul de motor , ma refer termic si chimic.Pentru linistea ta poti schimba la 45.000 dar iti zic eu ca il schimbi degeaba.Cauta in carnetul de intretinereIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Completare
Eu vin cu o completare la cele spuse la postul anterior...
La marea majoritate a masinilor nu e nevoie a schimba uloiul din C.V.
INSA, vazand cutia mea cum se comporta la diferite temperaturi ambientale (mai ales iarna, cand merg pe distante mici, neavand timp sa se incalzeasca marmelada), am vrut sa il schimb in Octombrie, dar nu am putut (se pare ca uleiul dorit de mine e precum meteoritii, greu de gasit)
Abia astept sa ii pun licoarea aia, sa scap odata de poticneli, agatari, fortari si alte asemenea...
Bleah!Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment