ai schimbat uleiul la mai putin de 30 de mii de km ?!
A schimbat careva uleiul la cutia de viteze??
Collapse
X
-
Nu, având rampa, ne-am mișcat repede. Am golit uleiul repede, 10 minute, montat busonul la loc, și la umplut a durat cam 25 minute, pâlnie și furtunas îngust. Apoi montat fluturele, scutul. Cam 1h-1 și 10 minute a durat cu totul. Ma declar multumit.
Comment
-
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Culoarea uleiului este asemănătoare cu cel de la tine. Am observat ca s-a decantat pe fundul vasului negreala. Maine, daca o sa am timp, o sa ies un pic pe centura sa merg mai tare, sa vad dacă s-a mai domolit zgomotul. La 2500 rot/min, mi s-a părut mai silentioasa. O seara placuta!
Comment
-
Aveam de gand sa schimb uleiul de la cutie stiind ca-mi trebuie aceeasi cheie ca pentru busonul de la motor (am verificat cand am schimbat uleiul din motor). Surpriza! Cand sa ma apuc de treaba am descoperit ca busonul era altul (dupa reparatia din service) si anume asta:Attached Files
Comment
-
Incearca sa masori patratul ala cu ceva. De preferinta cu un subler.
http://www.sculemag.ro/scule-schimb-ulei/schimb-ulei/set-patrate-baie-bgs-1017#prettyPhoto
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostMerge aceeasi cheie cu care desfaci si busonul de golire ulei motor.
Pune cheia pe el sa vezi c-am dreptate.
@DannyMC nu merge link-ul.
Trimis de pe al meu SM-G355H folosind Tapatalk
Comment
-
Comment