Dar la noi in tara nu se poate sa tinem o masina numai 5 ani ca nu ne permite buzunaru!
A schimbat careva uleiul la cutia de viteze??
Collapse
X
-
Am schimbat azi uleiul la 23400 km, pe ideea ca pana acum am facut rodajul cutiei si cu uleiul asta nou merg pana la 100.000 km. Uleiul era un maro inchis chiar daca in poze apare negru, fara depuneri sau pilitura metalica. Nu stiu ce culoare avea cel original, dar cel pus azi era asemanator celui alimentar. Am pus dacia 75w80. Impresii: parca intra mai usor a 2-a la care daca nu faceam o scurta pauza dupa demarajul cu a 1-a imi caraia. Dar se poate sa fie numai autosugestie.
Comment
-
Uite una si din fata. Si ca sa fie meniul complet si o poza a bonului.....
Comment
-
@Urs daca nu schimbai uleiul din cutie la fantastica suma de de 23.400 km putea sa pice cutia de "viata usoara". A mea caraie de noua in marsarier si in treapta a 2-a cand ii dau pe nemestecate, da stiu ca nu am ce sa-i fac! La ce "solicitari" este supus uleiul din cutie eu spun sa il schimbati la 10.000 km ... astia care nu au ce face!
Comment
-
Originally posted by Urs View Post........... Am pus dacia 75w80. Impresii: parca intra mai usor a 2-a la care daca nu faceam o scurta pauza dupa demarajul cu a 1-a imi caraia. Dar se poate sa fie numai autosugestie.
Comment
-
Anul trecut am gasit la o farmacie veterinara din oras. Se poate face si mai usor dintr-o sticla PET la care se gaureste dopul si se introduce fortat furtunul de perfuzie. Cu seringa e mai multa munca.Attached Files
Comment
-
Originally posted by vasile78 View Post@Urs daca nu schimbai uleiul din cutie la fantastica suma de de 23.400 km putea sa pice cutia de "viata usoara". A mea caraie de noua in marsarier si in treapta a 2-a cand ii dau pe nemestecate, da stiu ca nu am ce sa-i fac! La ce "solicitari" este supus uleiul din cutie eu spun sa il schimbati la 10.000 km ... astia care nu au ce face!
Comment
Comment