HELP Proiectoare Ceata

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• HELP Proiectoare Ceata

Salut

va rog sa ma ajutati si pe mine sa-mi spuneti de ce mai am nevoie in afara de proiectoare, cablajul cu tot cu releu, pt a-mi dota si eu loganul cu proiectoare ceata(cablajul are mufe pt proiectoare, releu, o conectare la masa, si o conectare cu doua fire +si-)

Trebuie un set de proiectoare + suporti, cablaj, releu, siguranta, buton/maneta de Logan cu inel pentru proiectoare.
    mai multe detalii aici
    http://www.loganclub.ro/forum/montaj...are-t1406.html

Comment

1.de suporti din bara pe care sunt prinse proiectoarele ( vezi ca difera de la mcv la ph1 si ph2 ),
      2. de facut gauri in bara pentru ele ( ati recomand o freza de dat gauri pentru spoturi gasesti la baietii care se ocupa cu montaj mobila,sau in magazinel de bricolaj)
      3. de schimbat maneta de semnala (cauta una cu comanda pentru proiectoare)
      si gata lucrarea...
      spor la treaba,bafta
      Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

ca sa faci o treaba buna si de lunga durata plus ceva original (ma refer la cum iese din fabrica cu proiectoarele montate)ascultal pe bobyred,daca vrei ceva low cost am eu o schema la care nu-ti trebuie prea multe,vreo 3 metri de cablu,1 releu 15v30A,si putina indemanare.Daca te intereseaza schema da-mi un pm si te ajut cu cea mai mare placere

Comment

off : cum se schimba becurile in proiectoare ?
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Dai jos scutul ala de plastic de sub fiecare proiector si apoi o sa vezi foarte clar mufa cu becul de acolo.
            Il rasucesti un pic spre stanga sau dreapta(nu mai tin minte exact) si gata becul!

Comment

Discutia se continua aici

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google