If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am si eu o intrebare cum se poate activa martorul din bord cel de usi deschise,i-ti trebuie un leptop cu softul special sau doar trebuie tras fir pana in bord .
Am un preferance din 2006 nov 1,4 si i-am pus si senzori pe usile din spate
Nu e nevoie de laptop, trebuie tras fir de la pinul A20 al UCH la pinul A12 din mufa gri a tabloului de bord. Mai trebuie pus in bord ledul si o rezistenta de 1 kohm.
mai mult ca sigur eu ma un preference si am schimbat lumina de la ceasuri si afisaj pe cablaj exista locasul pt. smd dar acestea lipsesc trebuiesc aplicate ulterior cum a spus si Fane-CL
faci ce tia spus fane iar daca vrei sa ti se aprinda cand deschizi oricare din usi, atunci trebuiesc montate contactoare usa la toate usile si trase fire astfel:
din fata, pentru sofer si pasager se trage si se duce la pinul B40 al UCH
pentru spate se trag fire de la contactoare si se duc amandoua la pinul B30
faci ce tia spus fane iar daca vrei sa ti se aprinda cand deschizi oricare din usi, atunci trebuiesc montate contactoare usa la toate usile si trase fire astfel:
din fata, pentru sofer si pasager se trage si se duce la pinul B40 al UCH
pentru spate se trag fire de la contactoare si se duc amandoua la pinul B30
bafta
Dar daca se lasa firele de la contactoarele din fata cum sunt acum, iar cele din spate se leaga la contactorul de la portbagaj, nu e ok?
stie cineva daca se poate face.......modelul de semnalizare ca la masinele americane...sa stea aprins pe pozitie si sa semnalizeze atunci cand dai comanda.Eu am vazut lucrul acesta la un golf 5 binenteles modificarea era facuta de proprietar.
VOI CE SPUNETI?se poate sau nu se poate?
Dar daca se lasa firele de la contactoarele din fata cum sunt acum, iar cele din spate se leaga la contactorul de la portbagaj, nu e ok?
este foarte OK! eu asa am procedat(pe langa firul tras de la uch la bord si lipit LED-ul cu rezistorul aferent). am legat firele de la contactorii spate la contactorul de la portbagaj si merge ok.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment