Activare Martor Usi Deschise In Bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Activare Martor Usi Deschise In Bord

Am si eu o intrebare cum se poate activa martorul din bord cel de usi deschise,i-ti trebuie un leptop cu softul special sau doar trebuie tras fir pana in bord .
    Am un preferance din 2006 nov 1,4 si i-am pus si senzori pe usile din spate

Nu e nevoie de laptop, trebuie tras fir de la pinul A20 al UCH la pinul A12 din mufa gri a tabloului de bord. Mai trebuie pus in bord ledul si o rezistenta de 1 kohm.
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

unde se pune rezistenta de 1kohm?

Comment

Pe placa, in bord, in serie cu ledul.
        INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

sigur in tabloul de bord nu exista led pentru martor,cand am timp am sa desfac bordul si am sa vad

Comment

mai mult ca sigur eu ma un preference si am schimbat lumina de la ceasuri si afisaj pe cablaj exista locasul pt. smd dar acestea lipsesc trebuiesc aplicate ulterior cum a spus si Fane-CL

Comment

faci ce tia spus fane iar daca vrei sa ti se aprinda cand deschizi oricare din usi, atunci trebuiesc montate contactoare usa la toate usile si trase fire astfel:
              din fata, pentru sofer si pasager se trage si se duce la pinul B40 al UCH
              pentru spate se trag fire de la contactoare si se duc amandoua la pinul B30

bafta

Comment

un tutorial pt asa ceva nu ofera cineva ?

Comment

Originally posted by uratzelul_flo View Post
                  faci ce tia spus fane iar daca vrei sa ti se aprinda cand deschizi oricare din usi, atunci trebuiesc montate contactoare usa la toate usile si trase fire astfel:
                  din fata, pentru sofer si pasager se trage si se duce la pinul B40 al UCH
                  pentru spate se trag fire de la contactoare si se duc amandoua la pinul B30

bafta
                  Dar daca se lasa firele de la contactoarele din fata cum sunt acum, iar cele din spate se leaga la contactorul de la portbagaj, nu e ok?

Comment

eu am legat contactorii de la usile spate de contactorii de la usile fata si am tras firele prin praguri

Comment

stie cineva daca se poate face.......modelul de semnalizare ca la masinele americane...sa stea aprins pe pozitie si sa semnalizeze atunci cand dai comanda.Eu am vazut lucrul acesta la un golf 5 binenteles modificarea era facuta de proprietar.
                      VOI CE SPUNETI?se poate sau nu se poate?

Comment

Originally posted by critix View Post
                        Dar daca se lasa firele de la contactoarele din fata cum sunt acum, iar cele din spate se leaga la contactorul de la portbagaj, nu e ok?
                        este foarte OK! eu asa am procedat(pe langa firul tras de la uch la bord si lipit LED-ul cu rezistorul aferent). am legat firele de la contactorii spate la contactorul de la portbagaj si merge ok.
                        Eu beau sigpic

Comment

Multumesc, asa ma gandeam sa trag si eu pt usile din spate.
                          Cele din fata functioneaza super...

Comment

Poate va ajuta asta.:P
                            Attached Files
                            Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                            sigpic

Comment

da oare ce scrie acolo unde este sters? )))))) Numerele de la loto?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google