Activare Martor Usi Deschise In Bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

era despre altceva..am sters ca sa nu induc in eroare.asta era singura poza cu placa pe care o aveam.
    Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
    sigpic

Comment

martor usi deschise

daca ma puteti ajuta , am un preferance 2005 , am montat led si rez pt martorul usi deschise si cablajele aferente , dar cand se aprinde cand nu , care sa fie cauza?
      sigpicTransport marfa !

Comment

cel mai probabil e un contact imperfect pe undeva.
        sigpic

Comment

dar unde sa fie ? la led ? atunci cand una din usi deschisa sau portbagaj cu bordu in brate am scos mufa si pinul respectiv si am masa pe el , de ce nu merge cind pun mufa in bord ?
          sigpicTransport marfa !

Comment

e posibil sa fie de la led...nu am inteles ce ai vrut sa spui mai departe.
            sigpic

Comment

gataaa... era din led firar el de led , nu era bine lipit

multumesc de interesul acordat si de promtitudinea cu care mi-ati raspuns
              sigpicTransport marfa !

Comment

E posibil contactorul de la usa sa nu faca contact mereu ,ai incercat la alta usa? mie asa mi sa intanplat..

Comment

Martor bord - usi deschise

Originally posted by uratzelul View Post
                  faci ce tia spus fane iar daca vrei sa ti se aprinda cand deschizi oricare din usi, atunci trebuiesc montate contactoare usa la toate usile si trase fire astfel:
                  din fata, pentru sofer si pasager se trage si se duce la pinul B40 al UCH
                  pentru spate se trag fire de la contactoare si se duc amandoua la pinul B30

bafta
                  Am tras firul de la UCH (pinul 20 mufa maro) la bord (mufa gri pinul 12), am pus SMD-il si rezistenta de un Kohm si cu toate astea ledul nu se aprinde cand deschid usa (cu contactul pus binenteles)
                  Trebuie sa trag firele de la conectori la B40 si B30 (din UCH) ?
                  Nu sunt deja trase acolo, deoarece se aprinde plafoniera atunci cand deschid usile...

Astept un raspuns.
                  Ms

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google