Va rog sa-mi ziceti un sfat... o indrumare ... orice .. pentru ca imi scartzie usile la fiecare miscare si cand imping de ele si in mers .. cei de la nalba mi-au spus ca chederele ar fi de vina.. le-au dat eu cu o ciara ceva acolo ...pentru un moment a fost mai bine... dar dupa un timp au revenit inapoi ce pot face ? le pot schimba cu altele de la alt model de masina sau ? :-?? va rog mult sfaturi...
Probleme Cu Chederele De La Logan 1.6 16V
Collapse
X
-
ok atunci maine la ora 11 voi fi acolo... dar cum te voi recunoaste cine esti ? .... un detaliu ceva ? culoarea masinii sau mai stiu eu ce... ? salut si mersi pentru amabilitatea dispusa .
P.S ( e pentru prima oara cand folosesc un forum .. va rog sa ma scuzati daca fac greseli )Dacia Logan 1.6 16V / GL-09-MMG
Comment
-
Originally posted by Dacia16v View Postok atunci maine la ora 11 voi fi acolo... dar cum te voi recunoaste cine esti ? .... un detaliu ceva ? culoarea masinii sau mai stiu eu ce... ? salut si mersi pentru amabilitatea dispusa .
P.S ( e pentru prima oara cand folosesc un forum .. va rog sa ma scuzati daca fac greseli )sigpic
Comment
-
problema s-a rezolvat astazi la intalnirea cu membrii " Logan Club Galati " .... cu ajutorul lui Ciprian ... ( multumiri acestuia pentru timpul si rabdarea acordata ) .. iar ca un raspuns chederele trebuiesc degrezate bine.. etc dupa aceasta operatiune le poti da cu un spray pe nume "Gummi pfleger" sper sa fi scris bine care il puteti achizitona din supermarketul REAL sau altele.... cu toate astea efortul a fost meritat....
PS. se poate inchide topicul... iar daca cineva mai are intrebari legate de acest topic astept mesaj private MULTUMESC membrilor pentru ca sunt de treaba si parerea fiecaruia a contat foarte mult !Last edited by Dacia16v; 10 January 2010, 13:33.Dacia Logan 1.6 16V / GL-09-MMG
Comment
-
Ma abucur ca te-am putut ajuta Dacia16v...prima operatiune a fost aceea de intoarcere a bucselor de pe cuiele de inchidere pentru a elimina o posibila cauza dar nu a fost aceasta cauza...problema efectiva era la chedere buza aceea "pufoasa" scartaie in contact cu chederul care ce continua pe plafonul masinii si ....o completare sprayul folosit a fost spray de chedere ...spray imprumutat de la Birky ( Multumesc).sigpic
Comment
Comment