Logan 2005 Model Laureat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan 2005 Model Laureat

buna ziua! am si eu o problema. pe data de 06-01-2010 am avut un accident de masina, in sensul ca o autoutilitara mi-a intrat pe contrasens distrugandu-mi masina un logan model laureat 1.4 mpi din noiembrie 2005.(am fost aruncat intr-un sant si m-am rasturnat).in urma constatarii facute de asiguratorul autoutilitarei , BCR asigurari, in prima faza, mi-au spus ca ar fi de dauna totala.ce m-ar interesa daca imi poate spune cineva cat costa un logan ca al meu nou in anul respectiv(noiembrie 2005) deoarece eu nu l-am avut de nou si nu am factura(sunt al doilea proprietar) iar cei de la asigurari mi-au spus ca se va face un calcul. va multumesc!

In octombrie 2005 fratele meu si-a cumparat un Logan Laureate si din cate imi aduc aminte a costat 7800 de euro. Sper ca iti este de folos raspunsul meu.
    sigpic
    Play ManagerLeague

Comment

multumesc frumos pt ajutor...

Comment

cel mai mult conteaza cat ai dat tu pe acel logan in 2005. in cei 5 ani scazi valoarea cu aproximativ 3500 euro
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

pt crististreulea: nu l-am avut de nou . sunt al doilea proprietar( am specificat) si de aceea ma interesa pretul de nou pt ca m-a intrebat acel agent constatator pt a-mi face un calcul estimativ.oricum iti multumesc pt ca incerci sa ma ajuti.

Comment

off : eu l-am luat in mai si a costat 7200 de euro ( culoare nemetalizata )

Comment

multumesc...

culoarea loganului meu este gri metalizat
              Last edited by cristyan78; 12 January 2010, 17:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Atunci mai pui 255 euro pe langa acei 7800 de care ziceam mai sus.
                sigpic
                Play ManagerLeague

Comment

Fostul meu logan era fix din noiembrie 2005 si a costat 7600 E. Culoarea era alba, deci nemetalizata. Daca a ta e metalizata mai pune inca 255 E, deci 7855 E. Multa bafta!
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Al meu Laureate 1.4 MPI este fabricatie 18 octombrie 2005 si a costat fix 7380 euro (nemetalizat). Daca facem 7380+255=7635 euro (Laureate 1.4 MPI cu vopsea metalizata).
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

va multumesc pt ajutor

Comment

Nu ai pentru ce, la propriu nu ai pentru ce. Am venit 4 oameni cu 4 raspunsuri diferite.
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

eu am logan noembrie 2005 Laureate 1.4 mpi cumparat de nou 7887 euro , am culoare metalizata si sunt primul proprietar. sper ca te ajuta.
                          sigpic #

Comment

Se continua aici.
                            sigpic

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google