Dupa schimbul de ulei e tot murdar . ok e normal deoarece mai ramane ceva din cel vechi eu insa vreau sa intreb altceva ce solutii ar fii sa scapam de tot sau cum sa cureti motorul innainte de-a pune noul ulei ? as vrea solutii practice si fara sa pui in pericol motorul . astept orice parere si sfat .
Dupa Schimbul De Ulei E Tot Murdar .
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cred ca exista in comert solutii de curatat motorul in interior.Eu am curatat motorul dar era o Dacia 1410.N-ai specificat cati km ai,dar eu sunt de parere sa-l lasi asa sau schimbi mai des uleiul.
Filtrul de ulei l-ai schimbat?Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostCred ca exista in comert solutii de curatat motorul in interior.Eu am curatat motorul dar era o Dacia 1410.N-ai specificat cati km ai,dar eu sunt de parere sa-l lasi asa sau schimbi mai des uleiul.
Filtrul de ulei l-ai schimbat?''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
Nu folosi motorina pt curatat, zic unii ca poate ataca ceva semeringuri pe acolo. Poti sa incerci cu solutiile de curatat, dar dupa putin timp tot o sa tii sa inegreasca. Eu zic sa o lasi asa, la diseal e ceva normal, indiferent demarca masinii sau a uleiului.niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
Comment